Homepage  / Telenovele

„Până ce banii ne vor despărți”, tot ce trebuie să știi despre telenovela ce începe la Diva. Premieră, distribuție, trailer

„Până ce banii ne vor despărți”, tot ce trebuie să știi despre telenovela ce începe la Diva. Premieră, distribuție, trailer
10

de Anda Dincă,

Postul Diva are în grila de primăvară și o telenovelă columbiană, „Până ce banii ne vor despărți” (în original „Hasta que la plata nos separe”). Producția va putea fi urmărită din 3 aprilie, câte două episoade, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Serialul este remake-ul telenovelei columbiene cu același titlu din 2006-2007, a cărei poveste a fost scrisă de Fernando Gaitán (cel care a scris și poveștile producțiilor „Cafea cu parfum de femeie” și “Betty cea urâtă”). „Până ce banii ne vor despărți”, varianta din 2022, îi are în rolurile principale pe Carmen Villalobos (“Cafea cu parfum de femeie”, “Fără sâni nu există paradis”) și pe Sebastián Martínez (“Frumoasa și bestiile”).

Alături de ei mai joacă și alți actori cunoscuți precum Alejandro Tommasi (“Totul pentru iubire”), Laura Flores (“Admiratoarea”), Fabián Ríos (“În sfârșit, există Paradis”) și Stephania Duque (“Şi fără sâni există Paradis”). 

Ce se întâmplă în telenovela „Până ce banii ne vor despărți”

„Până ce banii ne vor despărți” spune povestea a doi străini ale căror vieți se intersectează. Alejandra Maldonado (Carmen Villalobos) și Rafael Méndez (Sebastián Martínez) aparțin unor lumi diferite.

Ea este o femeie de afaceri de succes, care administrează o reprezentanță auto și are un logodnic atrăgător, pe Luciano (Gregorio Pernía).

El e un vânzător ambulant carismatic și modest, care se iubește cu vecina lui, Vicky (Juliette Pardau). Când Alejandra și Rafael sunt implicați într-un accident auto, viețile le sunt date peste cap de o serie de evenimente care par a fi menite să-i determine să formeze un cuplu.

Telenovela a avut premiera simultan în Columbia și Statele Unite în mai 2022 și s-a terminat în septembrie același an, după 88 de episoade. 

dsc0444Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine sunt actorii din „Până ce banii ne vor despărți”/ „Hasta que la plata nos separe” (2022)

“Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect, este o onoare pentru mine să joc din nou într-o producție a cărei poveste a fost scrisă de talentatul Fernando Gaitán și să fiu protagonistă. Personajul meu, Alejandra, este minunat, unic, cu o personalitate complexă, plină de nuanțe. În plus, îmi place că serialul are accente comice. Contrastul dintre ea și Rafael, felurile lor diferite de a vedea viața și aventurile prin care trec generează momente pline de umor, care vor încânta telespectatorii”, a declarat Carmen Villalobos, la începutul filmărilor, citată de peopleenespanol.com. 

La rândul său, Sebastián Martínez a fost încântat de rol: „M-am conectat profund cu Rafael pentru că este un bărbat bun, care crede în valori, care crede în etică, care crede că ființele umane ar trebui întotdeauna să facă bine și că adevărul este mai presus de orice. Modul în care el și Alejandra se întâlnesc este foarte amuzant pentru că este un accident, el o salvează și acolo începe o poveste care inițial este una de ură, de resentimente din partea ei față de el”.

Pe Sebastian îl puteți vedea la Netflix în serialul dramatic “Bănuiala inimii” (“Pálpito”), alături de Michel Brown și Ana Lucía Domínguez. Producția a avut premiera anul trecut și va avea și sezonul al doilea. 

Dacă la postul Diva îi vom vedea îndrăgostiți, în realitate Sebastián Martínez se iubește cu actrița și prezentatoarea Kathy Sáenz, în timp ce Carmen Villalobos are o relație cu jurnalistul venezuelean Frederick Oldenburg. Ea a divorțat anul trecut, după 3 ani de mariaj, de actorul Sebastián Caicedo.

Fabian Rios este El Dandy

Fabian Rios

Caristmaticul actor Fabian Rios îl interpretează în serial pe El Fandy, un bărbat cuceritor. Cu farmecul său natural și comportamentul galant, el fascinează toate femeile din jurul său. Tehnica lui de vânzare se bazează pe lingușire, este mereu foarte atent la clienții săi, în special la femei, pe care le răsfață până la închiderea afacerii. Este vesel și amuzant, dar în adâncul sufletului este un bărbat singuratic care suferă pentru că a fost înșelat de singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton