Homepage  / Nu rata!

Până în 2024, postul Eurosport va transmite Jocurile Olimpice în Europa

Până în 2024, postul Eurosport va transmite Jocurile Olimpice în Europa

de Redactia Tvmania

Postul Eurosport a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că, până în 2024, va fi gazda transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, în urma unui parteneriat semnat de către Discovery Communications şi Comitetul Olimpic Internaţional.

Eurosport e noua gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, până în 2024

Eurosport e noua gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, până în 2024

Cercurile Olimpice şi noua identitate de brand dedicată acestui parteneriat au fost dezvăluite pe toate canalele şi platformele Eurosport la 1 ianuarie 2017.  

În calitate de gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice, Eurosport va crea experienţa Jocurilor Olimpice pe toate canalele şi pe toate platformele pentru milioane de oameni din întreaga Europă.

„Eurosport se mândreşte cu o tradiţie bogată în prezentarea multor sporturi olimpice de iarnă şi de vară, pe tot parcursul anului. Suntem încântaţi că acest drum culminează acum cu desemnarea Eurosport ca Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice”, a spus Peter Hutton, CEO Eurosport.

„Planurile noastre sunt deja în plină derulare, iar prin recrutarea recentă a lui Bernie Ross, care va conduce operaţiunile de producţie pentru Jocurilor Olimpice, facem paşi importanţi în pregătirile noastre pentru prima Olimpiadă din acest ciclu transmisă de Eurosport în 2018,” a adăugat Hutton.

Potrivit documentului citat, Discovery Communications şi Eurosport deţin drepturile multimedia exclusive în 50 de ţări şi teritorii (cu excepţia Franţei pentru ediţiile 2018-2020. Eurosport va fi canalul oficial în Marea Britanie pentru ediţiile 2018 şi 2020, cu excepţia Rusiei) din Europa pentru ediţiile Jocurilor Olimpice din 2018 până în 2024.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Campionatul Mondial de Motociclism Viteză MotoGP se va vedea la Eurosport

Postul Eurosport caută comentatori de fotbal în rândul fanilor

FOTO. Eurosport va transmite, din noiembrie, curse cu drone

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton