Homepage  / Seriale coreene

„Pandora: Dincolo de Paradis”, despre ce e vorba în noul serial coreean disponibil pe Disney Plus

„Pandora: Dincolo de Paradis”, despre ce e vorba în noul serial coreean disponibil pe Disney Plus

de Mioara Tronaru,

Disney Plus își completează colecția de producții asiatice aducând pe platformă titluri noi. Este și cazul noului serial coreean „Pandora: Dincolo de Paradis”, în original „Pandora: Beneath The Paradise” (2023), care-a intrat recent pe streaming și este disponibil și la noi.

Producția semnată Studio Dragon a avut premiera pe tvN, pe 11 martie, iar televiziunea locală difuzează câte două episoade pe săptămână, sâmbăta și duminica, care apoi ajung pe Disney Plus, în câteva regiuni selectate. Noi fiind, din fericire, printre acestea. Deocamdată, sunt disponibile primele patru episoade, din cele 16 anunțate.

„Pandora: Dincolo de Paradis”, o poveste despre supraviețuire

Nimeni nu-i întrece pe scenariștii coreeni când e vorba despre crearea unei povești cât mai complicate. Iar în „Pandora: Dincolo de Paradis”, toată lumea și-a prins deja urechile încercând să dezlege ceva din ițele alambicate ale poveștii.

În principiu, în rolul principal este Hong Tae-ra (Ji-Ah Lee), care duce o viață invidiată de toată lumea. Are un soț, Pyo Jae-hyeon (Lee Sang-yoon), bogat, frumos, deștept și, mai presus de toate, încă îndrăgostit până peste urechi de ea. Mai are o fiică minunată, niște prieteni apropiați și cam tot ce și-ar dori de la viață. Pe scurt, s-ar putea spune că trăiește în paradis…

Dar serialul începe să sugereze încă de la început, că acest minunat „paradis” în care se află este de fapt numai o pojghiță subțire sub care se ascunde cel mai întunecat iad. Dar femeia nu are nicio posibilitate să ajungă la adevăr, o mare bucată din viață nu și-o amintește, din cauza unui accident petrecut în urmă cu 15 ani, iar în momentele în care îi revin imagini din trecut, acestea sunt mai mult decât neliniștitoare. În plus, majoritatea personajelor din jurul ei au intenții ascunse.

Cine sunt actorii din „Pandora: Dincolo de Paradis”

Înainte de lansare, actorii și echipa de producție au participat la o conferință de presă online, preluată de publicația Korea JoongAng Daily.

Conform sinopsis-ului oficial, „Pandora: Dincolo de Paradis” o are în centru pe Hong Tae-ra (interpretată de Ji-Ah Lee, pe care-o știm din „The Penthouse: War in Life”, 2020), care a fost antrenată ca să devină asasin înainte de a avea posibilitatea să ocupe poziția de primă-doamnă a Coreei de Sud. Lee Sang-yoon are rolul partenerului ei de viață, Pyo Jae-hyeon, un mogul IT cu mari ambiții politice. Povestea începe din momentul în care Hong Tae-ra începe să-și recapete memoria și înțelege că întreaga ei viață a fost marioneta unor forțe pe care nu le cunoaște.

„Tae-ra a fost crescută ca o armă de ucidere în masă și a trăit ca o ucigașă, după ce și-a pierdut familia. Acum, vrea să se răzbune pe cei care i-au distrus viața, dar și să-i protejeze pe cei dragi”, a explicat actrița Ji-Ah Lee, la conferința de presă.

„Pandora: Dincolo de Paradis” este creat de scenaristul și producătorul Kim Sun-ok, care-a mai semnat seriale precum „Temptation of Wife” (2008), „My Daughter, Geum Sa-wol” (2015), „The Last Empress” (2018) sau mai recentul „The Penthouse: War in Life” (2020).

De regie s-a ocupat Choi Hyeon-hun, care a declarat: „Vă puteți gândi că serialul nostru este un mixaj de genuri. Cred că spectatorii vor fi confuzi, dar și plăcut surprinși de povestea noastră”.

Trailer „Pandora: Dincolo de Paradis”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton