Homepage  / Televiziune

Papagalul, demascat la „Masked Singer România”. Cine se ascundea în spatele măștii

Papagalul, demascat la „Masked Singer România”. Cine se ascundea în spatele măștii

de Roxana Mirea,

Ediția de aseară a emisiunii „Masked Singer România”, de la PRO TV a fost plină de suspans. A mai căzut o mască, iar telespectatorii au fost încântați să vadă ce vedetă se ascundea în spatele măștii carismaticului Papagal. Tot acestă mască a deschis și ediția, cântând și dansând pe piesa „Bad” a lui Michael Jackson.

Cine a fost Papagalul la „Masked Singer România”

Încă o mască a căzut la „Masked Singer România”, de la PRO TV. Jurații au ghicit cine se ascundea în spatele măștii carismaticului Papagal. Papagalul a deschis ediția a opta a show-ului Masked Singer România cu un moment memorabil. A cântat și a dansat pe piesa „Bad” a lui Michael Jackson. La finalul serii, după votul final, detectivii au strigat însă: „Masca jos!”, potrivit Pro TV.

Trei dintre cei patru dedectivi – Alex Bogdan, Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu și Inna – au ghicit cine se ascundea în spatele măsștii. În spatele măștii papagalului a fost nimeni altul decât Alex Velea.

Alex Velea! Ați avut dreptate. Să vedem cum împărțim coroana la trei”, a spus Pavel Bartoș după ce Papagalul și-a dat masca jos.

Alex Bogdan a avut o curiozitate legată de unul dintre indiciile oferite de Papagal în emisiune: „Care e faza cu separatorul de nămol?”

Asta am avut la licență. Asta a fost lucrarea finală. Doar titlul îl mai știu. Cred că atât am știut și atunci, dar am diplomă de inginer. Am făcut-o fericită pe mamă!”, a răspuns Velea, care a terminat Facultatea de Electromagnetică.

Ce le-a spus Alex velea juraților la „Masked Singer România”

La final, artistul a vrut să le transmită câte un mesaj fiecărui detectiv în parte.

Alex, cred că ești unul dintre cei mai mari actori ai generației noastre”, i-a spus cântărețul lui Alex Bogdan, iar pe Horia Brenciu l-a numit “entertainerul suprem”.

Sper că v-am distrat și pe voi și pe cei de acasă. Sper că v-a plăcut personajul meu”, a conchis Alex Velea.

Antonia, partenera de viață a artistului, s-a ascuns în spatele măștii Pisicii de la Masked Singer România. Alex Velea a glumit pe tema costumului sexy și i-a spus lui Pavel Bartoș că și-ar dori ca producătorii show-ului s-o lase pe Antonia să ia acel costum acasă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton