Homepage  / Ultimul număr

„Păpuşile Muppets” revin după 12 ani de absenţă

„Păpuşile Muppets” revin după 12 ani de absenţă

de Redactia Tvmania

Pentru nostalgicii care au crescut cu Kermit şi Miss Piggy, „Păpuşile Muppets” este filmul perfect. Copiii acestora se vor distra şi ei la fel de bine, la cinema.

La 12 ani de la ultimul lor film pe marele ecran, păpuşile Muppets revin la cinema, cu o peliculă extrem de bine primită de critici şi de public. În colorata poveste, Tex Richman (Chris Cooper) e un J.R. contemporan, care descoperă o pungă uriaşă de petrol sub Studiourile Muppet din Los Angeles şi vrea să pună mâna pe teren şi să demoleze tot.

Când află vestea, Muppet-ul Walter (voce: Peter Linz) şi Gary (Jason Segel, co-scenaristul peliculei), fani declaraţi ai păpuşilor Muppets, şi iubita celui din urmă, învăţătoarea Mary (Amy Adams), se află în L.A. şi decid să le ajute.

Grupul se reuneşte greu (Miss Piggy e redactor-şef la „Vogue” Paris, Fozzie Bear – la cazinoul din Reno, Gonzo e patronul unei companii de instalaţii, iar Animal se tratează la o clinică din Santa Barbara), dar cu un plan: vor organiza un spectacol-teledon, care va strânge banii necesari salvării teatrului (10 milioane de dolari).

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton