Homepage  / Vedete româneşti

Părinții lui Rareș Prisacariu, după finala Românii au talent. Ce planuri de viitor au pentru copilul lor

Părinții lui Rareș Prisacariu, după finala Românii au talent. Ce planuri de viitor au pentru copilul lor
4

de Roxana Mirea,

Rareș Prisacariu, în vârstă de doar 7 ani, a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, difuzată de PRO TV, și a primit marele premiu de 120.000 euro. Părinții lui Rareș Prisacariu au făcut primele declarații după ce fiul lor a fost desemnat câștigător.

Părinții lui Rareș Prisacariu, primele declarații după „Românii au talent”

„Câștigătorul Românii au talent sezonul 13 este Rareș Prisacariu”, au anunțat Pavel Bartoș și Smiley, în uralele juraților și ale tuturor celor prezenți. Concurentul în vârstă de doar 7 ani și câteva luni a impresionat cu talentul lui la recitat publicul, care l-a votat în număr foarte mare. Părinții lui Rareș au făcut primele declarații cu privire la faptul că fiul lor a fost desemnat câștigător.

A fost ca un vis, nu am realizat ce se întâmplă. A fost ca o poveste în mai multe acte (am pornit de la Iași și am ajuns la apogeu, ieri). Prefața a fost în sezonul trecut când dorința lui a apărut urmărind emisiunea și i-a zis soției că i-ar plăcea să fie pe această scenă”, a spus tatăl lui Rareș, potrivit Pro TV.

„Mereu spun că parcursul lui Rareș a fost ca o proiecție de film pentru că nu am venit cu niciun fel de așteptare. Totul a fost neașteptat. Noi vom rămâne aceeași oameni, cu gândul să-i oferim lui Rareș șansa de a evolua”, a menționat mama puștiului.

parintii-lui-rares-prisacariu-primele-declaratii-dupa-ce-fiul-lor-a-castigat-marea-finala-romanii-au-talentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisacariu

Mama, Gina Prisacariu (41 ani), s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice. Ea a urmat cariera părinților, iar acum este educatoare la o grădiniță din localitate. Este pasionată de lectură și pictură.

Tatăl, Marius Prisacariu (45 ani), a studiat Științe Economice. În prezent este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani. Este pasionat de istorie și cinematografie.

„Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva”

Imediat după ce a apărut la televizor, internauții și-au dat cu părerea despre modul în care părinții se implică în creșterea copilului. Mulți au susținut că părinții îl forțează pe Rareș să studieze prea mult de la o vârstă fragedă. Toate aceste zvonuri au fost spulberate de mama lui Rareș.

Despre Rareș se spun multe, că este genial, o minune de copil, dar, fiind copilul meu, nu am putut niciodată să îi atribui aceste calități deosebite. Sunt disciplinată cu el și mereu îi spun că trebuie să muncească pentru a se dezvolta. Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”, au spus Gina și Marius Prisăcariu, intr-un interviu pentru qmagazine.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton