Homepage  / Vedete străine

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată! Ce imagine adorabilă a publicat cu băiețelul ei

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată! Ce imagine adorabilă a publicat cu băiețelul ei
7

de Roxana Mirea,

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată! Ea și soțul ei, Carter Reum, sunt părinții unui băiețel perfect sănătos. Paris a fost cea care a împărtășit fericita veste cu fanii ei de pe rețelele sociale, prin intermediul unei imagini adorabile.

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, împărtășind cu fanii ei că ea și soțul ei, Carter Reum, sunt părinții unui băiețel.Ești deja iubit cât nu pot exprima în cuvinte”, a scris Paris Hilton pe contul ei de Instagram.

Ea a publicat o imagine adorabilă cu mâna micuțului, care o strânge de degetul mare.

Hilton, în vârstă de 41 de ani, a confirmat vestea și pentru People, spunând: „Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem atât de entuziasmați să ne formăm o familie împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru”.

Paris Hilton și Carter Reum au un băiețel prin intermediul unei mame surogat”, spune o sursă pentru ET. „Paris este incredibil de fericită și a visat mereu să fie mamă. Prietenii și familia ei sunt încântați pentru ea și știu că va fi cea mai bună mamă.”

11th Annual LACMA Art And Film Gala 2022 – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Paris Hilton: „Am vorbit despre copii încă de la început”

Anunțul surpriză despre bebeluș vine la doar câteva luni după ce Hilton a dezvăluit că urmează un tratament de fertilizare in vitro. „Fertilizarea in vitro este întotdeauna o călătorie pentru orice, dar suntem atât de norocoși că avem o mulțime de embrioni sănătoși, gata și așteptând să facă parte din echipa noastră Cutesy Crew!”, a explicat Paris în noiembrie 2022. „După cum știe toată lumea, am un program extrem de încărcat de muncă și de călătorii, dar nimic nu mă entuziasmează mai mult decât să devin mamă în 2023!”

Paris și Carter s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase în noiembrie 2021. Paris și-a exprimat de mult timp dorința de a întemeia o familie cu Carter. În timpul unei apariții din 2022 la podcastul The Bellas, ea a declarat: „Am vorbit despre copii încă de la început – încă din primele două luni de relație. Ne-ar plăcea să avem gemeni, ar fi uimitor. Vrem cam trei sau patru.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton