Homepage  / Vedete străine

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit! Cum arată rochia de mireasă

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit! Cum arată rochia de mireasă
9

de Roxana Mirea,

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit joi, 11 noiembrie. Ceremonia a fost una privată și a avut loc în Los Angeles. Paris a publicat în urmă cu puțin timp o fotografie de la nunta ei, îmbrăcată în rochie de mireasă. În timp ce Paris Hilton și Carter Reum își jurau iubire veșnică, alături le-au fost familia și prietenii apropiații, printre care Kim Kardashian West, Kyle Richards și Paula Abdul.

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit

Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, și Carter Reum s-au căsătorit. După cum o sursă a declarat pentru publicația People, fericitul eveniment a avut loc joi, 11 noiembrie, la o proprietate privată din Los Angeles. Celor doi le-au fost alături atât familia, cât și prietenii apropiați, printre care Kim Kardashian West, Kyle Richards și Paula Abdul.

De asemenea, Paris Hilton a împărtășit cu cei peste 16 milioane de urmăritorii de pe Instagram o fotografie cu ea în rochie de mireasă.

„Al meu pentru totdeauna începe astăzi… 11/11”, a scris paros Hilton în dreptul fotografiei.

Totuși, ceremonia de joi nu a este totul. Nunta va continua cu alte două petreceri. Totul va fi filmat și difuzat în reality-show-ul „Paris in Love”, care va avea 13 episoade și va avea premiera joi, pe Peacock.

„Am vrut ca fanii să vadă că mi-am găsit Prințul fermecător și că am avut parte de nunta mea de basm”, i-a spus vedeta recent lui Jimmy Fallon.

Paris Hilton și Carter Reum s-au logodit în februarie. Cerea în căsătorie a fost una romantică și a avut loc pe plajă. Cei doi au început să iasă împreună în noiembrie 2019.

Am avut o chimie incredibilă. După prima întâlnire, nu am petrecut o noapte separați. Este uimitor”, a declarat Paris pentru People în 2020.

Înainte, nu cred că eram pregătit pentru o relație serioasă. Dacă nu te cunoști pe deplin, nu poți lăsa pe altcineva să intre în viața ta cu totul. Mă simt atât de recunoscătoare că mi-am găsit perechea potrivită. Simt că asta a fost întotdeauna menit să se întâmple. Simt că acest lucru este menit să fie”, a mai spus ea.

Paris-Hilton-si-Carter-Reum-s-au-casatorit-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton