Homepage  / Articole

FOTO: „Pariu cu viața” aduce la tv cazuri dramatice

FOTO: „Pariu cu viața” aduce la tv cazuri dramatice

de Redactia Tvmania

Acțiunea serialului “Pariu cu viața”, difuzat în fiecare luni, de la 20.30 la PRO TV, se complică, conflictele se intensifică și personajele trec prin clipe extrem de grele și periculoase. În episoadele ce vor urma, telespectatorii vor vedea momente pline de tensiune și dramatism inspirate din cazuri reale petrecute în București.

Atmosfera liniștită din interiorul Colegiului de Arte este spulberată de o situație care scapă de sub control, iar viața elevilor și a profesorilor este pusă în pericol. Poliția și mascații încearcă să-i salveze din focul gloanțelor, însă totul este imprevizibil.

“A fost cea mai grea săptămână de filmare. Copiii au ajuns la o maturitate artistică remarcabilă, au jucat scene de o complexitate emoțională și dramatică la cel mai înalt nivel actoricesc. A fost o săptămână în care 14 ore pe zi nu s-a vorbit pe platouri în afara secvențelor pentru a se păstra tensiunea specială atât în rândul actorilor, cât și a întregii echipe. Am avut doctori pe platou și împreună cu ei am avut grijă cu toții de starea fizică și psihică a tinerilor”, a declarat Ruxandra Ion, producător general.

S-au folosit efecte speciale și muniție de manevră

Efectele speciale au fost filmate de-a lungul a trei zile cu actori și nu cu cascadori, ceea ce a făcut ca emoțiile și concentrarea să fie și mai mari:

“A fost destul de dificil pentru că era multă lume și trebuia să filmăm în condiții de maximă siguranță.

Regulile clasice pentru secvențele de genul acesta sunt foarte stricte. Am tras cu muniție de manevră pentru care am folosit 100 cartușe și am avut nevoie de 25 de capse pe corp pirotehnice. Am lucrat cu 20 de mascați de la companii de securitate și pază, 100 de figuranți, 30 actori și reporteri tv”, a povestit Alex Cseh, producător executiv.

[imagebrowser id=637]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton