Homepage  / Articole

„Pariu cu viaţa” începe sub semnul triunghiului amoros

„Pariu cu viaţa” începe sub semnul triunghiului amoros

de Redactia Tvmania

Ioana (Alina Eremia), Andrei (Dorian Popa) şi Liviu (Liviu Teodorescu) sunt prinşi într-un triunghi amoros la începutul sezonului 4 din “Pariu cu viaţa”, ce va fi difuzat începând de săptămâna viitoare, în fiecare miercuri, de la 21.30 la Pro TV.

După întoarcea acasă, Andrei îşi doreşte să o recucerească pe Ioana, însă pentru Ioana e vremea marilor decizii! Ea este pusă în situatia de a alege între o dragoste din trecut şi o poveste din prezent:

“Viaţa Ioanei va fi în continuare plină de evenimente care vor schimba mersul lucrurilor. Faptul că Andrei s-a întors din America îi trezeşte amintiri dureroase şi nu o poate lăsa să îşi trăiască povestea de dragoste cu Liviu. Andrei este prezent în viaţa ei şi acest lucru o împiedică să îl uite, astfel că ea se agaţă de orice speranţă în relaţia cu Liviu. Intriga creată în jurul lui Andrei şi a lui Liviu are un efect negativ asupra ei, dar nu vă dezvălui mai multe şi vă las să urmăriţi noul sezon, care începe din 13 martie”, spune Alina.

“În noul sezon din “Pariu cu viaţa” lucrurile vor fi puţin mai complicate decât v-am obişnuit în ceea ce priveşte cuplul Ioana – Andrei. El porneşte un drum greu, însă nimic nu-l opreşte din a-şi atinge scopul, recucerirea Ioanei. Şi cum asta nu ar fi îndeajuns de greu, totul se întâmplă în urma greşelii lui Andrei şi, culmea, Liviu a apărut din nou în viaţa ei!”, spune Dorian.

“Personajul meu va întâmpina mari dificultăţi, dar va lupta până la capăt. Speranţa moare ultima, nu? O iubeşte enorm pe Ioana şi, pe fondul bolii pe care o are, simte că Ioana este ultima ancoră în realitatea dură pe care o trăieşte”, declara Liviu.

Cui îi aparţine inima Ioanei? Pe cine va alege dintre Andrei şi Liviu? Veţi afla urmărind din 13 martie, în fiecare miercuri, de la 21.30, noul sezon din “Pariu cu viaţa”, la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton