Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Eremia: „«Pariu cu viaţa» m-a învăţat cum e să fii actor”

Alina Eremia: „«Pariu cu viaţa» m-a învăţat cum e să fii actor”

de Redactia Tvmania

„Pariu cu viaţa” a ajuns la sezonul patru, iar Alina Eremia (19 ani) şi al ei personaj, Ioana, are bătăi de cap din cauza sentimentelor pentru Andrei (Dorian Popa) şi Liviu (Liviu Teodorescu). Actriţa ştie pe care dintre ei doi îi va alege Ioana!

După trei sezoane pline, serialul  „Pariu cu viaţa” a intrat în a patra serie cu dreptul: mii de puşti români umplu sălile de concerte, protagoniştii fac reclamă la chipsuri şi apar pe pachete de biscuiţi, iar serialul se difuzează deja în străinătate (Italia, anul acesta urmează Mexicul şi Venezuela).

Alina Eremia spune că „A fost foarte interesant să facem promo-uri în limba spaniolă, pentru a promova serialul”. Bruneta care o joacă pe Ioana în serial ne promite un sezon patru în care vom vedea „un nucleu de poveşti de dragoste, intrigi şi muzică de calitate”.

Amorul cu pricina vine, pentru personajul ei, din relaţia cu Andrei (Dorian Popa) şi Liviu (Liviu Teodorescu), cel din urmă câştigând teren după dispariţia temporară a primului din serial. „M-am surprins citind scenariile cu mult interes şi nu mai aveam răbdare să aflu deznodământul. Nu aş vrea să stric surprizele şi să le dezvălui înainte, însă ce vă pot spune este că veţi fi cu sufletul la gură, pentru că sunt tot felul de răsturnări de situaţii, care schimbă evoluţia personajelor la fiecare pas.”

Succesul serialului „Pariu cu viaţa” a însemnat pentru Alina intrarea într-o lume în care e înconjurată de fani care îi scandează numele la concerte, îi dau scrisori sau fac pagini de susţinere pe Facebook. Dar nebunia nu o sperie: „Din contră, mă bucură faptul că sunt atât de receptivi. Majoritatea, având o vârstă destul de fragedă, au nevoie de nişte repere, de nişte exemple bune, şi noi asta încercăm să facem.”

Dincolo de experienţa „Pariu cu viaţa”, care – spune ea – „reprezintă o şcoală, care m-a învăţat ce înseamnă disciplina şi seriozitatea atunci când îţi faci meseria, m-a învăţat ce înseamnă să fii actor”, Alina e ocupată cu Facultatea de Ştiinţe Politice (SNSPA, specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene), unde nu e tratată de colegi ca „fata care apare la televizor”, spune ea. „Colegii s-au obişnuit şi fiind mai mari, îşi manifestă altfel admiraţia. Mă ajută să recuperez cursurile şi seminariie, la care ştiu că lipsesc în scop profesional”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton