Homepage  / Netflix

Park Hae-Soo („Jocul calamarului”) joacă în remake-ul coreean după „La casa de papel”

Park Hae-Soo („Jocul calamarului”) joacă în remake-ul coreean după „La casa de papel”

de Andreea Hentea,

Actorul coreean Park Hae-Soo joacă rolul frumosului și periculosului „Berlin”, fratele „Profesorului”, în remake-ul coreean realizat după celebrul serial spaniol „La casa de papel”, care se filmează deja, a anunțat recent Netflix, citat de variety.com. 

Park Hae-Soo este un actor talentat și o prezență care nu poate trece neobservată, dar abia rolul din „Jocul calamarului” (disponibil pe Netflix) i-a adus vizibilitatea meritată. Până acum, actorul sud-coreean a jucat în drama istorică „Six Flying Dragons” și în serialul „Prison Playbook” (disponibil, de asemenea, pe Netflix).

De la un hit Netflix la altul

În controversatul și captivantul serial „Jocul calamarului” (cel mai vizionat serial Netflix de până acum), Park Hae-Soo joacă rolul lui Cho Sang-woo, prietenul din copilărie al protagonistului Seong Gi-hun (Lee Jung-Jae), care ajungea să concureze, și el, în mortalul joc aflat în centrul acțiunii. Fost elev superdotat, sprijinit de întreaga comunitate pentru a ajunge la studii și a se realiza, Cho Sang-woo, absolvent strălucit al Universității din Seul, se angajează într-o companie de top și atinge un statut social incredibil de înalt, fiind mândria mamei sale și prototipul succesului pentru prietenii lui. Numai că, la un moment dat, el fură din conturile companiei și devine un fugar cu poliția pe urme. Astfel ajunge, în final, unul dintre concurenții necruțătoarei competiții ilicite inspirate de „jocul calamarului” practicat de copii. 

În prezent, frumosul actor filmează pentru remake-ul sud-coreean al serialului „Money Heist” /  „La Casa de Papel”, celălalt imens hit al platformei Netflix. În viitoarea producție „Money Heist Korea”, Park Hae-Soo joacă rolul fratelui mai mare al „Profesorului”, Andrés de Fonollosa, cunoscut sub pseudonimul „Berlin” și interpretat în varianta originală de charismaticul Pedro Alonso. Acesta este, de asemenea, un personaj dotat cu o inteligență sclipitoare, dar cu o latură periculoasă, care nu ezită să riște totul dintr-o lovitură și care gustă viața din plin. „Berlin” este, de altfel, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului „La casa de papel” (care nu duce lipsă de eroi memorabili), așa că el va deveni și protagonistul unui spin-off realizat de aceeași echipă care a creat marele succes spaniol. Acest spin-off urmează să fie lansat în 2023.

Park Hae-Soo mizează pe fani

Park Hae-Soo este primul actor al cărui nume a fost anunțat din distribuția serialului „Money Heist Korea”. „În ultimii cinci ani, fanii din întreaga lume și-au arătat dragostea pentru «Money Heist». Sper că versiunea noastră coreeană va primi, la rândul său, aprecierile și sprijinul lor”, a spus Park Hae-Soo într-un mesaj video în care apărea îmbrăcat într-un costum elegant și ținând în mână una dintre măștile simbolice ale poveștii. „Este o onoare pentru mine să joc într-un serial atât de strălucit și, mai ales, să am prilejul să îl transform pe Berlin într-un personaj uimitor. Sunt sigur că restul distribuției versiunii noastre simte la fel!”, a adăugat starul sud-coreean. 

Ceilalți actori din anunțatul „Money Heist Korea” sunt: Yoo Ji-Tae („Profesorul”), Jeon Jong-Seo („Tokyo”), Park Jung-woo („Rio”), Kim Ji-hun („Denver”), Jang Yoon-ju („Nairobi”), Lee Won-Jong („Moscow”) și Lee Kyu-ho („Oslo”). 


Park Hae-Soo a mai spus: „Ca actor și ca fan al serialului, vreau să mulțumesc distribuției și echipei serialului original «Money Heist», pentru povestea extraordinară pe care au creat-o. Așteptăm cu nerăbdare să vă împărtășim versiunea coreeană a lui «Money Heist» în 2022”. El i-a mulțumit actorului spaniol Pedro Alonso pentru că i-a oferit „celebra mască” și i-a promis că i-o va oferi, în schimb, pe cea pe care o va folosi în versiunea coreeană pe care o vom vedea anul viitor.


Știrea adaptării coreene a serialului „Money Heist” a apărut în noiembrie anul trecut. Creatorul serialului original, Álex Pina, va fi producător executiv al acesteia. Regia noului serial îi va aparține lui Kim Hong-sun („Voice”, „The Guest”), iar scenariul va fi scris de Ryu Yong-jae („My Holo Love”). 

Până la lansarea serialului „Jocul calamarului”, „La casa de papel” / „Money Heist” a fost cea mai vizionată producție a platformei Netflix, într-o altă limbă decât engleza, fiind vizionată de 180 de milioane de abonați la nivel global.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton