Homepage  / Știri

Park So-dam, actrița din „Parazit”, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian

Park So-dam, actrița din „Parazit”, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian
6

de Ioana Maria,

Park So-dam, starul din filmul premiat cu Oscar în 2020, „Parazit”/„Parasite”, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian la vârsta de 30 de ani.

Park, în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticată în timpul unui control de rutină și a suferit deja o intervenție chirurgicală, a declarat agenția ei, ArtistCompany, într-un comunicat, potrivit CNN.

„Park So-dam se va concentra pe recuperarea ei, astfel încât, pe viitor, să vă vadă pe toți sănătoși, iar ArtistCompany va face tot posibilul pentru a o ajuta să se recupereze.”

Pe durata tratamentul ei actrița s-a arătat foarte dezamăgită că va trebui să renunțe la apariții în public pentru promovarea următorul ei film, „Special Delivery”.

„Compania dorește să mulțumească încă o dată tuturor oamenilor pentru sprijinul acordat „Special Delivery” și actriței Park So-dam, precum și întregii echipe care au încearcă să depășească această perioadă dificilă împreună.”

Park a apărut într-o serie de filme și seriale TV din Coreea de Sud, inclusiv „The Priests” (2015) și „The Silenced” (2015), dar interpretarea ei de succes a venit în hitul global din 2019 „Parazit”/„Parasite”.

Park So-Dam și Choi Woo-Sik în filmul Parazit, foto: Profimedia

Filmul, regizat de Bong Joon Ho, a devenit atât primul film într-o limbă străină, alta decât engleza, cât și primul film sud-coreean care a câștigat premiul Oscar în 2020 pentru categoria Cel mai bun film.

Park o interpretează pe Kim Ki Jung, o tânără dintr-o familie săracă care se preface a fi terapeut pentru a obține un loc de muncă pentru a preda copiilor dintr-o familie bogată.

La scurtă vreme după lansarea filmului „Parazit” în 2019 și după ce toată lumea a lăudat pelicula, mulți considerând-o capodopera lui Bong Joon Ho, a apărut și știrea că cineastul Adam McKay a făcut echipă cu regizorul coreean pentru a adapta lungmetrajul „Parazit” într-un serial pentru HBO.

Vestea însă nu a fost bine primită de fanii filmului, îngrijorați că povestea imaginată de Bong Joon Ho nu va putea fi transpusă într-un serial fără a o face praf. Ei bine, într-un interviu nou, McKay spune că în ciuda faptului că se numește „Parasite”, serialul va fi cu totul diferit de film.

Parasite1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton