Homepage  / Articole

Paştele, primit cu ediţii speciale la tv

Paştele, primit cu ediţii speciale la tv

de Redactia Tvmania

Mihaela Rădulescu prezintă „Splendoare de sărbătoare”, Cătălin Măruţă este vizitat de Pavel Stratan şi copiii acestuia, matinalii Răzvan şi Dani adaptează „Lacul lebedelor” cu… gâşte, iar invitaţii lui Horia Vîrlan pregătesc bucate tradiţionale de Paşte.

„Splendoare de sărbătoare”

Mihaela Rădulescu s-a obişnuit să petreacă sărbătorile cu Antena 1 şi pregăteşte două ediţii speciale de Paşte. Denumite „Splendoare de sărbătoare”, acestea vor fi difuzate pe 24 şi 25 aprilie, de la 13.15. Printre invitaţii divei se numără Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Andreea Bălan, Anda Adam, Ionuţ Iftimoaie, Daniela Condurache, Viorica şi Ionţă din Clejani, Mihai Trăistariu, Sofia Vicoveanca şi Constantin Enceanu.

Antena 1, duminică şi luni, 13.15

maruta-special-de-paste„Happy Hour”

Cătălin Măruţă ne ademeneşte la Pro TV: „Telespectatorii vor avea parte de o premieră: Pavel Stratan vine la „Happy Hour” cu Cleopatra, dar şi cu fiul său, Cezar, al treilea Stratan talentat, dacă pot să zic aşa. E o premieră pentru că cei trei nu au mai apărut în formula aceasta nicăieri. Vom mai avea şi un duet celebru şi îndrăgit, Irina Loghin şi Fuego, un cuplu muzical care în ultima vreme a cam stat departe de tv.”

Pro TV, luni, 17.45

razvan si dani-special-de-paste„`Neatza cu Răzvan şi Dani”

Matinalii Răzvan şi Dani au realizat nu mai puţin de trei ediţii speciale, pentru zilele de vineri, duminică şi luni„De Paşte pregătim o poveste în două acte: duminică şi luni. „Lacul lebedelor“, fără lebede”, spune Răzvan. „Dar cu gâşte. Urmăriţi-ne şi veţi vedea despre ce vorbesc”, îl completează Dani.

Antena 1, vineri şi luni, 8.00 şi duminică, 11.00

o data-n viata special de paste„O dată-n viaţă”

Emisiunea, mutată duminică seara, are invitaţi de seamă: Laura Lavric, Gheorghe Turda, Irina Loghin, Aneta Stan. „Invitaţii sunt cele mai îndrăgite vedete care au venit în platoul emisiunii, de-a lungul timpului. Crema showbiz-ului românesc şi reprezentanţii cei mai de seamă ai folclorului vor face din sărbătoarea de Paşte un spectacol al românilor de pretutindeni”, spune Iuliana Tudor.

TVR 1, duminică, 21.00

cireasa de pe tort special de paste„Cireaşa de pe tort”

Vedetele pregătesc bucate tradiţionale sub ochiul critic al lui Horia Vîrlan: „Mariana Ionescu Căpitanescu a pregătit bucate româneşti de post, nimic ieşit din comun. S-a descurcat bine şi se vede că obişnuieşte să gătească pentru familie. De la Robert Târnăveanu mă aşteptam la mai mult, credeam că e mai priceput! Probabil a avut o zi nefastă, pentru că nu prea i-au ieşit preparatele. Robert este, în schimb, o gazdă bună. Claudia Ghiţulescu este simpatică, dar nu-i stă bine în bucătărie. Nu e locul potrivit pentru ea! Gelu Voicu a fost sclipitor, ca de fiecare dată. Se pregăteşte foarte bine, să iasă totul perfect. Îl suspectez că vrea să intre în politică!”

Prima, joi – duminică, 19.30

danutz srl special de paste„Dănutz S.R.L.”

Duminică, de la ora 17.00, Dan Bittman îi aduce în studioul de la TVR 1 pe „Anna Lesko, Smiley şi trupa Simplu, Irina Loghin şi grupul Alesis, Alex Velea, Gabi Luncă, Teatrul de Magie, Draga Olteanu Matei. A, nu, nu e vorba de programul de Revelion, e ediţia noastră specială de Paşte. „Dănutz S.R.L.“, adică. V-am convins? Trupa Marfar, Vasile Calofir, Antonio şi subsemnatul ne vedem cu Iepuraşul.”.

TVR 1, duminică, ora 17.00

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton