Homepage  / Cinema

Patricia Arquette a câștigat mai puțini bani decât baby-sitter-ul pentru „12 ani de copilărie”

Patricia Arquette a câștigat mai puțini bani decât baby-sitter-ul pentru „12 ani de copilărie”

de Redactia Tvmania

Deja cu un Glob de Aur, Patricia Arquette așteaptă acum Oscarul pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru performanța din filmul „12 ani de copilărie” unde i-a dat replica lui Ethan Hawke (și el nominalizat la Oscar).

Patricia Arquette

Cu premiera în România pe 6 februarie 2015, ultimul film al lui Richard Linklater a fost realizat timp de 12 ani (câteva zile de filmare în fiecare an). Pelicula urmărește evoluția lui Mason, un tânăr băiat înconjurat de familie. Niște filmări de lungă durată despre care actrița de 46 de ani spune: „Este important pentru mine, ca actriță, să fiu capabilă să-mi câștig traiul de zi cu zi, dar trebuie să vă mărturisesc ceva: plata pentru bonă și pentru cel care mi-a plimbat câinele a fost mult mai mare decât ceea ce am primit eu ca să joc în <12 ani de copilărie>”, a declarat Patricia Arquette pentru site-ul Wenn.

Dar nu pentru bani a jucat, căci ea însăși și-a dorit să fie parte a acestei aventuri extraordinare: „Eu sunt foarte fericită pentru Rick (Linklater) și pentru producători. Ei au riscat totul pentru acest film. Și putea să nu le iasă nimic”, a adăugat actrița.

Cât despre bani, fosta actriță din serialul „Medium” spune: „Televiziunea îmi permite să trăiesc, să-mi hrănesc copiii și să-i trimit la universitate. Și să-mi ofer luxul de a face ceea ce mi se pare important”.

De altfel, după o apariție în „Boardwalk Empire”, ea face parte din noul spin-off „CSI: Cyber” (2015).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton