Homepage  / Seriale

Patrick Dempsey a plecat din „Anatomia lui Grey”

Patrick Dempsey a plecat din „Anatomia lui Grey”

de Redactia Tvmania

TVmania a scris zilele trecute despre problemele care au început să apară între Shonda Rhimes și Patrick Dempsey. Acum știm și ce consecințe au avut acestea: unul dintre personajele principale dispare din poveste!

ELLEN POMPEO, PATRICK DEMPSEY

După plecarea Cristinei Yang la finalul sezonului trecut, în episodul 21 din sezonul 11 al seriei „Anatomia lui Grey”, care a fost difuzat la americani ieri, pe 23 aprilie, fanii își iau adio și de la Derek Shepherd.

Scenariul acestui episod, șocant pentru majoritatea celor care au urmărit serialul încă de la început, a fost scris de Shonda Rhimes. Tot Rhimes s-a ocupat și de episodul final al sezonului cu numărul opt, când alte două personaje au fost scoase din peisaj: Chyler Leigh (Lexie) și Kim Raver (Teddy).

Greys-Anatomy-season-11-Derek-fate-feature-888x456

„Derek Shepherd este și va fi mereu un personaj extrem de important – pentru Meredith, pentru mine și pentru fani”, a declarat creatoarea Shonda Rhimes într-un comunicat de presă citat de hollywoodreporter.com. „Nu mi-am imaginat absolut niciodată că îmi voi lua adio de la „McDreamy”. Felul în care Patrick Dempsey l-a interpretat pe Derek sperăm că a devenit un exemplu important pentru ceea ce orice femeie ar trebui să ceară de la o poveste de dragoste modernă. Pierderea lui va fi resimțită de toată lumea. Acum, Meredith și întreaga familie „Anatomia lui Grey” va intra pe un teritoriu necunoscut. Ne îndreptăm spre un nou capitol al vieții ei.”, a mai spus Rhimes, care a lăsat să se înțeleagă că povestea lui Meredith poate continua într-un număr nelimitat de feluri, după cum Ellis Grey spunea în serial: „Caruselul nu se oprește niciodată”.

Patrick Dempsey, care a făcut parte din distribuția „Anatomiei lui Grey” încă de la început, mai are un an până la terminarea contractului. El și Ellen Pompeo (interpreta protagonistei Meredith Grey) au semnat, în ianuarie 2014, contracte pentru doi ani, ceea ce presupunea ca perechea să fie prezentă în serial în sezoanele din 2015 și 2016.

 

Va rezista serialul „Anatomia lui Grey” fără personajele Cristina și Derek? Așteptăm răspunsurile voastre!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton