Homepage  / Seriale / Vedete străine

Patrick Dempsey era un coșmar pe platourile de filmare de la „Anatomia lui Grey”

Patrick Dempsey era un coșmar pe platourile de filmare de la „Anatomia lui Grey”
19

de Vasilica Rogozanu,

Un producător executiv al îndrăgitei drame medicale „Anatomia lui Grey” povestește în cartea „How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy”, scrisă Lynette Rice, că plecarea lui Patrick Dempsey din iubitul serial a fost „la fel de dramatică” precum soarta personajului său, Derek Shepherd.

Cartea care oferă fanilor o privire din interior asupra ieșirii intempestive a lui Dempsey, în 2015, din serial susține că actorul ajunsese să fie insuportabil pe platouri și că se comporta fiind conștient că „poate opri oricând producția și speria oamenii”, citează People.

Autoarea Lynette Rice a vorbit cu distribuția și membrii echipei îndrăgitei drame medicale ABC pentru a obține povestea a ceea ce s-a întâmplat în spatele camerelor. Ea a aflat de la un producător executiv că Dempsey nu se mai înțelegea deloc cu oamenii de pe platouri, unii dintre ei având simptome de stres posttraumatic, fapt ce a necesitat intervenția departamentului de resurse umane și consiliere. „Nu-i plăcea inconvenientul de veni în fiecare zi pe platouri și de a lucra. El și Shonda Rhimes (creatoarea show-ului, n.r.) erau unul la beregata altuia.”

Ce nu i-a convenit lui Patrick Dempsey

Potrivit producătorilor, Dempsey a început să se plângă de orele lungi de filmări și de programul de lucru haotic, ceea ce i-a frustrat și pe ceilalți actori, în special pe Ellen Pompeo, interpreta lui Meredith.

„Au fost momente în care Ellen a fost frustrată de Patrick și s-a enervat că el nu lucrează la fel de mult. Ea a vrut foarte mult ca lucrurile să fie corecte. Pur și simplu nu i-a plăcut că Patrick să se plângă că sau ”, când ea avea de două ori mai multe scene în serial decât el”, au explicat producătorii.

Patrick Dempsey Anatomia lui Grey – foto HEPTA (15)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

La rândul lui, Dempsey recunoaște în carte că a fost uzat de programul de lucru, dar că a fost dificil să renunțe la rolul care l-a făcut practic celebru în întreaga lume.

„Sunt zece luni de muncă, cincisprezece ore pe zi”, spune el în carte. „Nu-ți știi niciodată programul, așa că atunci când copilul tău te întreabă: , tu spui ”.

„A face asta timp de unsprezece ani este o provocare”, spune el, care admite că este recunoscător pentru acest rol.

Într-un interviu din aprilie anul acesta pentru Variety, Dempsey a spus că va lua în considerare întoarcerea sa în serial. Însă până și dacă asta se va întâmpla, fanii au fost fericiți de aparițiile sale cameo în câteva episoade din ultimul sezon, când apare în visul lui Meredith, în timp ce ea e în coma din cauza Covid.

În mai 2015, Dempey a ieșit din serialul ”Anatomia lui Grey”, unde i-a dat viață neurochirurgului Derek Shepherd. Decizia i-a revoltat pe fani, unii făcând chiar o petiție publică pentru ca McDreamy să revină în poveste. Dincolo de declarațiile politicoase (atât ale starului, cât și ale creatoarei Shonda Rhimes), decizia nu a fost luată în cei mai amiabili termeni, mai ales că Dempsey (49 de ani) semnase pentru încă două sezoane în 2014, nota atunci presa americană.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton