Homepage  / Vedete / Vedete străine

Patrick Dempsey („Anatomia lui Grey”) participă la cursa de la Le Mans

Patrick Dempsey ("Anatomia lui Grey") participă la cursa de la Le Mans

de Redactia Tvmania

Interpretul doctorului Derek Shepherd în serialul "Anatomia lui Grey" participă astăzi la ediţia din 2013 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans. Cursa se vede de la ora 15.45, pe Eurosport.

Dempsey va concura pentru echipa sa, Dempsey Racing. El şi-a înfiinţat această echipă de curse în anul 2003, a participat la Cursa de 24 de ore de la Le Mans şi în 2009, terminând pe locul al nouălea la categoria GaT2, la volanul unui model Ferrari F430.

Echipa Dempsey Racing va angaja două maşini în American Le Mans Series – un model Oreca FLM09, la categoria LM PC (Prototype Challenge), şi un model Lola B12-80 Coupé, la categoria LM P2. Cursa de 24 de ore de la Le Mans împlineşte 90 de ani de existenţă anul acesta.

Actorul va filma o serie de documentare despre pregătirea pentru cursa la care – în 2009 – a ieşit pe locul 9. Proiectul va avea patru părţi şi se va numi „Road to Le Mans”, urmând să fie difuzat în SUA pe postul Velocity, în 2013.

Când nu filmează pentru „Anatomia lui Grey”, brunetul actor e mereu pe pistă şi are o colecţie măricică de maşini de curse.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton