Homepage  / Vedete / Vedete străine

Patrick Dempsey și Amy Adams vor juca într-o continuare a filmului „Magie în New York”

Patrick Dempsey și Amy Adams vor juca într-o continuare a filmului „Magie în New York”

de Redactia Tvmania

Patrick Dempsey (55 de ani) le-a făcut o mare bucurie fanilor anunțând că el și Amy Adams vor juca într-o continuare a filmului „Magie în New York” (2007), o poveste clasică Disney, informează dailymail.co.uk. 

 

În filmul „Magie în New York” / „Enchanted”, regizat de Kevin Lima, lumea personajelor de basm se întâlnea cu lumea din New York-ul contemporan. Giselle (Amy Adams), o prințesă din regatul Andalasia, era exilată în New York-ul zilelor noastre de malefica regină Narissa (Susan Sarandon). Aici, fermecătorul avocat Robert Philip (Patrick Dempsey) o ajuta să înțeleagă mai multe despre iubirea din lumea reală. Filmul a fost imediat îndrăgit de public, iar fanii se bucură cu siguranță acum, când s-a anunțat că va exista și o continuare a poveștii. 

 

Patrick Dempsey a mai spus că filmările la noua peliculă, care se va numi „Disenchanted”, vor începe în primăvară. Acțiunea noului film va fi plasată la zece ani după cea din „Magie în New York”. Acum, Giselle (Amy Adams) se întreabă dacă este cu adevărat fericită și, din greșeală, întoarce pe dos atât lumea Andalasiei, cât și pe cea a new-yorkezilor pe care a ajuns să-i cunoască. Se zvonește că James Marsden, care l-a interpretat pe prințul Edward în primul film, s-ar putea alătura distribuției. 

 

Patrick Dempsey a confirmat că va juca în „Disenchanted” în timpul unui interviu recent găzduit de emisiunea „Good Morning America”, la care a participat on-line. Actorul s-a arătat plin de entuziasm în legătură cu revenirea pe ecrane și a arătat chiar scenariul filmului în timpul interviului.

„Tocmai am primit scenariul și m-am apucat să-l parcurg și să-mi notez tot felul de lucruri legate de el”, a mai spus Dempsey. 

Actorul a declarat că Amy Adams a fost uimitoare în „Magie în New York” și că a fost foarte amuzant pentru el să joace în film. Pelicula a avut încasări de 340,5 milioane de dolari (la un buget de 85 de milioane) și rămâne una dintre poveștile îndrăgite și azi de fanii de toate vârstele.

Patrick Dempsey le-a mai făcut recent o surpriză fanilor, reapărând în luna noiembrie într-un episod din cel mai recent sezon al serialului „Anatomia lui Grey”, al șaptesprezecelea, în care a jucat din nou rolul doctorului Derek Shepherd, poreclit „McDreamy”, unul dintre personajele cu succes uriaș de public. Deși personajul său murise într-un sezon anterior, de data aceasta îi apărea eroinei principale, Meredith Grey, în timpul unui vis, în timp ce aceasta era bolnavă de covid. Mai mult, Krista Vernoff, showrunner-ul serialului, a sugerat că și alte personaje îndrăgite s-ar putea reîntoarce în serial și că Patrick Dempsey ar putea reveni în mai multe episoade noi, într-o anumită calitate, pe care, desigur, nu a dezvăluit-o. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton