Homepage  / Articole

Patrick Dempsey va apărea mai rar în Anatomia lui Grey

Patrick Dempsey va apărea mai rar în Anatomia lui Grey

de Redactia Tvmania

Postul ABC a anunțat că a început deja negocierile cu membrii distribuției originale a serialului „Anatomia lui Grey”. Se pare, scrie wetpaint.com, că se dorește ca toți actorii să își păstreze rolurile o dată cu începerea următorului sezon difuzat în State (sezonul cu numărul 9, n.r.).

Distribuția, formată în prezent din Patrick Dempsey (Derek Shephard), Ellen Pompeo (Meredith Grey), Sandra Oh (Cristina Yang), Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey), Donald Pickens, Jr. (Richard Webber), a mai suferit modificări în trecut.

Katherine Heigl (Izzie Stevens) nu a mai vrut să revină în serial începând cu sezonul 7, iar T.R. Knight (George O’Malley) a ieșit din peisaj după sezonul 5. La acea vreme, absența lor a fost mult comentată.

Atât Ellen Pompeo, cât și Patrick Dempsey au declarat că nu știu cât timp vor mai juca în „Anatomia lui Grey”. Ei dădeau vina, acum câteva luni, pe faptul că nu au fost solicitați să rămână în distrubuția serialului.

Dacă actrița principală s-a răzgândit și a declarat că ar da orice să joace în continuare rolul lui Meredith, nu același lucru se poate spune despre McDreamy. Acum, cel despre care se speculează că ar vrea cu tot dinadinsul să plece din serial este Dempsey. Se zvonește că el rămâne hotărât să se dedice carierei de actor pentru marile ecrane. Începând cu sezonul 9, este foarte posibil ca Dempsey să apară într-un număr limitat de episoade.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton