Homepage  / Vedete / Vedete străine

Patrick Schwarzenegger va juca alături de cumnatul său, Chris Pratt, într-un nou serial

Patrick Schwarzenegger va juca alături de cumnatul său, Chris Pratt, într-un nou serial

de Redactia Tvmania

Patrick Schwarzenegger (27de ani) s-a alăturat distribuției serialului „The Terminal List”, un thriller petrecut în mediul militar, în care joacă alături de cumnatul său, Chris Pratt (41 de ani), informează dailymail.co.uk. 

 

Actor și fotomodel, Patrick Schwarzenegger a fost foarte apreciat pentru rolul din drama romantică „Sub soarele nopții” (2018), povestea unei adolescente obligate să stea închisă în casă în timpul zilei din cauza unei boli grave care o împiedica să se expună la lumină, în care a jucat alături de Bella Thorne. La 15 ani, Patrick a fost ajutat de celebrii săi părinți, Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver, să își înființeze o companie care organizează strângeri de fonduri cu scop caritabil. 

 

În viitorul serial „The Terminal List”, la care filmările au început deja, Chris Pratt joacă rolul principal, al lui James Reece, ofițer în forțele speciale ale marinei americane, al cărui pluton este prins într-o ambuscadă în timpul unei misiuni sub acoperire cu miză foarte mare. Răvășit din cauza pierderilor suferite, acesta se întoarce acasă după misiune, dar nu încetează să rememoreze ce s-a întâmplat și să-i caute pe cei responsabili pentru atac. Serialul este ecranizarea bestsellerului omonim scris de Jack Carr. Patrick Schwarzenegger joacă rolul lui Donny Mitchell, cel mai tânăr membru al echipei lui Reece, „proaspăt ieșit de la antrenamente” și cu „o figură de bebeluș”.

 

Taylor Kitsch („Friday Night Lights”, „Detectivii din California”, „Asasin american”) îl joacă pe Ben Edwards, cel mai bun prieten al lui Reece, și el fost membru al trupelor speciale ale marinei, acum agent CIA, care își ajută prietenul să deslușească dedesubturile acestei afaceri complicate. Din distribuție mai fac parte Constance Wu, Riley Keough, Louis Delavenne și Jeanne Tripplehorn. Serialul este regizat de Antoine Fuqua (autorul filmelor „Zi de instrucție”, „Cod Roșu la Casa Albă” și „Equalizer”), care este și producător executiv, împreună cu Chris Pratt și David DiGilio, cel din urmă semnând și scenariul.  

 

Chris Pratt s-a însurat în iunie 2019 cu Katherine Schwarzenegger, fiica lui Arnold Schwarzenegger și a Mariei Shriver și sora lui Patrick. Cei doi au o fetiță, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt, născută pe 10 august 2020. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton