Homepage  / Vedete româneşti

Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubitul ei. Ce afacere i-a deschis fiului său, Francesco

Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubitul ei. Ce afacere i-a deschis fiului său, Francesco
7

de Roxana Mirea,

Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubitul ei. Ruptura s-a petrecut cu doar două zile înainte de Crăciun. Pe de altă parte, aceasta are planuri mari de afaceri. În plus, i-a deschis o nouă afacere fiului ei, Francesco, alături de care a participat în sezonul trecut al emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1.

Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubitul ei

Patrizia Paglieri a dezvăluit că s-a despărțit de iubitul ei. Vedeta a spus că a rămas singură chiar înainte de Crăciun și nu a mai păstrat legătura cu fostul partener.

Nu mai am iubit! Ne-am despărțit cu două zile înainte de Crăciun. Nu am mai vorbit de atunci”, a spus Patrizia Paglieri într-un interviu pentru click.ro.

Patrizia s-a bucurat de o vacanță pe cinste, în America. Francesco și-a dorit mult să viziteze New York-ul, așa că mama lui i-a îndeplinit acest vis.

„Da, am fost în America, pentru prima oară în viața mea. Am fost, în primul rând, să îl duc pe fiul meu, Francesco, în America. El era obsedat să vadă America. Așa că l-am dus la New York. Am stat doar cinci zile. Chiar și așa, n-am putut să facem tot ce ne doream. Am luat bilete în perioada de Crăciun, pentru că am găsit atunci la un preț foarte bun”, a mărturisit Patrizia Paglieri.

Pe de altă parte, Francesco are o iubită, Brianna. Tânăra nu a putut să meargă în vacanță, în America, pentru că n-a reușit să primească viza în timp util.

Francesco are o nouă poveste de dragoste, cam de o lună, cu Brianna. Dar nu a putut veni cu noi, pentru că, să știți, nu este deloc ușor pentru o fată româncă și atât de tânără să ia viza pentru America atât de rapid. Nouă, având pașaport italian, ne-a fost mai ușor…”, a mai spus Patrizia.

patrizia-paglieri-s-a-despartit-de-iubitul-ei.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce afacere i-a deschis Patrizia Paglieri fiului ei

Patrizia Paglieri are planuri de afaceri, însă nu știe sigur dacă va reveni pe micile ecrane. Ea așteaptă un răspuns de la Antena 1 în legătură cu un nou proiect. În plus, i-a cumpărat fiului ei o cafebea, în Buftea.

Da, am proiecte noi în România, pentru că am mai semnat pentru încă șase luni. Și am și niște cursuri de gătit, care vor începe în curând. (…) Aștept un răspuns, care va veni cât de curând. E un proiect nou, la Antena 1. Oricum, eu sunt bine și vreau să fac multe lucruri. I-am cumpărat o cafenea lui Francesco, la Buftea. El merge pe jos până acolo, pentru că stă aproape. Locuim în localitatea Mogoșoaia. Și mai caut un asociat, pentru că o să mai deschidem un restaurant mic în București. Pentru asta sunt și în căutarea unui sponsor. Alte fete își caută sponsori care să le ia Chanel, eu caut sponsori pentru gătit!”, a mai povestit Patrizia Paglieri.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton