Homepage  / Știri

Patru concurenţi MasterChef au gătit pentru 400 de persoane

Patru concurenţi MasterChef au gătit pentru 400 de persoane

de Redactia Tvmania

După terminarea show-ului de la Pro TV, concurenţii MasterChef au continuat să gătească împreună. De curând, Vlad Mureşan, Mihai Toader, Alex Hora şi Victor Nemeş şi-au unit forţele pentru un eveniment privat.

Ei au gătit pentru nu mai puţin de 400 de persoane un meniu inspirat de preparatele gătite la MasterChef.

„A fost un eveniment organizat pentru o firmă din România. Aşa am ajuns să gătim pentru 400 de persoane, iar feedback-ul a fost pozitiv. Am reuşit să facem ceva bun împreună”, a declarat Alex Hora.

Au muncit trei zile

Cei patru concurenţi MasterChef au muncit timp de trei zile pentru a pune la punct meniul.

„A fost o provocare pentru toţi patru. Prepregătirile au durat trei zile, iar apoi am gătit o zi întreagă”, a povestit Alex Hora.

Deşi au planuri multe şi proiecte care aşteaptă să iasă din cuptor, cei patru îşi doresc să continue să gătească în această formulă ori de câte ori vor avea ocazia.

[imagebrowser id=1322]

„Planuri avem toţi. MasterChef a fost pentru noi o rampă de lansare. Ard de nerăbdare să ajung la Academia Barilla în Italia, ştiu că voi învăţa multe acolo, apoi vreau să studiez şi să îmi iau diploma de bucătar, dar şi să particip la cât de multe traininguri de gătit şi evenimente”, crede Alex.

La rândul lui, Vlad, care a renunţat la jobul pe care îl avea înainte de MasterChef, şi-a propus şi el să reunească pe cât mai mulţi concurenţi MasterChef la evenimente culinare: „Cu siguranţă vor urma şi alte evenimente în care ne vom implica împreună”, a spus Vlad Mureşan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton