Homepage  / Seriale / Seriale americane

VIDEO. Patru seriale noi vin în februarie la HBO. Când au loc premierele

VIDEO. Patru seriale noi vin în februarie la HBO. Când au loc premierele

de Redactia Tvmania

Noile producții, două de anul acesta și două de anul trecut, intră în grila postului HBO România din 11 februarie.

 

1. „Aici, acum” / „Here and Now” (2018)

Are premiera duminică, 11 februarie, când va fi difuzat în același timp în toată lumea, de la ora 04.00. Pentru cei care nu sunt atât de matinali, serialul intră a doua zi, luni – 12 februarie, în reluare, de la o oră civilizată: 20.00. Serialul are 10 episoade.

Este povestea vieții de zi cu zi a familiei Black, în care avocata Audrey (Holly Hunter) și soțul ei, profesorul de filosofie Greg (Tim Robbins), își cresc cei patru copii, din care trei sunt adoptați (din Somalia, Vietnam și Colombia). Nu este chiar o dramă plicticoasă de familie, pentru că unul dintre copii începe să vadă diverse lucruri, pe care ceilalți nu le văd. Oricum, serialul e anunțat ca fiind o comedie dramatică.

„Aici, acum” poartă semnătura lui Alan Ball, creatorul serialelor „Sub Pământ SRL” și „True Blood” și câștigătorul Oscarului pentru „American Beauty”.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Aici, acum”:

https://www.youtube.com/watch?v=w4statYq5-Y

 

2. „O dimensiune paralelă” / „Counterpart – The Crossing” (2018)

Are premiera vineri, 16 februarie, de la ora 20.00. În State, primul episod a fost văzut la Starz pe 10 decembrie 2017. Producția, creată de Justin Marks, are 10 episoade.

Premiza de la care pornește serialul este următoarea: Howard Silk (J.K. Simmons), un modest angajat, descoperă că agenția în care lucrează el este de fapt un portal către o dimensiune paralelă. Din distribuție, mai fac parte: Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, Olivia Williams, Ulrich Thomsen, Kenneth Choi.

„O dimensiune paralelă” este anunțat ca thriller și este interzis telespectatorilor sub 15 ani.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „O dimensiune paralelă”:

https://www.youtube.com/watch?v=sqND95goIqg

 

3. „Rellik”

Tot vineri, 16 februarie, de la ora 21.00, va avea premiera și serialul britanic „Rellik”. Cele șase episoade ale producției BBC au fost difuzate în Marea Britanie, în septembrie și octombrie 2017, iar pe HBO GO, a fost disponibil în România din 12 septembrie 2017.

„Rellik” este transcrierea pe dos a cuvântului „killer” (ucigaș), iar povestea are o structură aparte: ucigașul în serie e prins, iar drama merge înapoi pe firul șirului de victime. În centru, se află detectivul desfigurat și cu probleme Gabriel Markham (Richard Dormer), care o are alături pe partenera lui, Elaine (Jodi Balfour).

Serialul e interzis telespectatorilor sub 18 ani.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Rellik”:

https://www.youtube.com/watch?v=COp9z2h9Or4

 

4. „Lumea de dincolo” / „Beyond” (2017)

Are premiera miercuri, 22 februarie, de la ora 19.10. A avut premiera în State pe 2 ianuarie 2017, iar din 18 ianuarie 2018 se difuzează al doilea sezon.

Este povestea lui Holden Matthews (Burkely Duffield) care se trezește după 12 ani de comă și descoperă că a căpătat puteri supranaturale, dar și că se află în inima unui complot care-l depășește. Se pare că în cei 12 ani în care a fost în comă, spiritul lui a trăit o viață paralelă… Din distribuție, mai fac parte: Jonathan Whitesell, Michael McGrady, Romy Rosemont.

Creatorul serialului, Adam Nussdorf, a făcut parte și din echipa de la „Lost”. Primul sezon al serialului are 10 episoade și o nominalizare la Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, la categoria „cel mai bun serial fantasy”.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Lumea de dincolo”:

https://www.youtube.com/watch?v=954ATg06jd8

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton