Homepage  / Seriale / Seriale americane

Patru spin-off-uri la „Urzeala tronurilor” sunt în lucru! HBO nu lasă așa ușor găina cu ouă de aur din mână

Patru spin-off-uri la „Urzeala tronurilor” sunt în lucru! HBO nu lasă așa ușor găina cu ouă de aur din mână

de Redactia Tvmania

Este oficial! Înainte să ajungă pe post penultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, canalul american a anunțat că patru scenariști lucrează pentru patru noi povești inspirate de universul romanelor scrise de George R.R. Martin, a aflat Variety.

Pentru că serialul-mamă, cel mai vizionat din istoria HBO-ului, se va termina anul viitor cu un sezon de numai șase episoade, era oarecum logic că filonul de aur descoperit de canal nu va fi lăsat de izbeliște. Și în ciuda faptului că cei doi creatori și producători, D.B. Weiss și David Benioff, declarau că nu se vor mai atinge de cărțile lui George R.R. Martin, și ei și scriitorul sunt implicați în noile proiecte.

Cele patru noi spin-off-uri au fost încredințate scenariștilor Max Borenstein („Kong: Insula craniilor”), Jane Goldman („Kingsman 2”), Brian Helgeland („Gangsteri de legendă”) și Carly Wray („Mad Men”, „Cei rămași”). Dintre ei, Goldman și Wray vor lucra direct și individual cu George R.R. Martin.

Atenție: faptul că se lucrează la patru proiecte nu înseamnă că noi vom vedea patru seriale, canalul ar putea să le aleagă numai pe cele care vor fi mai convingătoare. Responsabilii HBO au spus că scenariștii „vor avea tot timpul de care au nevoie” pentru a pune noile povești pe hârtie.

Sezonul al șaptelea din „Urzeala tronurilor” va ajunge pe HBO din 17 iulie 2017. Valar Morghulis!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton