Homepage  / Articole

Pattinson şi Stewart, relaţie doar de ochii lumii

Pattinson şi Stewart, relaţie doar de ochii lumii

de Redactia Tvmania

La puţin timp după ce personajele pe care le-au jucat în ultimul film din „Saga Amurg” şi-au făcut jurăminte în faţa altarului, veştile cum că Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-ar fi despărţit se înmulţesc. „The National Enquirer” dă drept sigură informaţia că Pattinson vrea să se implice într-o nouă relaţie.

Conform sursei citate, Kristen şi Robert ar fi avut o discuţie decisivă, care ar fi dus direct la despărţire. Se pare că starul din „Amurg” s-a săturat de relaţia cu colega lui de platou şi nu s-ar fi sfiit să îi spună pe şleau acest lucru.

Kristen Stewart a fost nevoită să asculte până la capăt explicaţiile iubitului ei, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de mai bine de 4 ani. Singurul motiv pentru care actriţa mai zâmbeşte, scriu jurnaliştii mondeni din State, este pentru că fotografii sunt încă pe urmele lor, iar mediatizarea filmului lor continuă să fie în prim plan.

Acesta nu a fost singurul episod dramatic din viaţa celor doi tineri actori. De curând, mai multe fotografii cu Robert Pattinson şi o altă colegă din filmul „Amurg” au umplut internetul şi au alimentat zvonurile legate de despărţirea dintre el şi Kristen Stewart.

Până când „Saga Amurg” va ajunge la ultimul film, actorii principali se ocupă de alte proiecte. Kristen Stewart a terminat recent filmările la „Snow White and the Hunstmen”, iar Pattinson îşi caută de zor roluri care să îl ţină ocupat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton