Homepage  / Muzică

Paul Ipate s-a lansat în muzică. Ascultă prima lui piesă, „Coffee on your skin”

Paul Ipate s-a lansat în muzică. Ascultă prima lui piesă, „Coffee on your skin”

de Redactia Tvmania

Paul Ipate a început să își exerseze talentul de cântăreț încă din „Ferma vedetelor”, unde a fost responsabil cu voia bună, acompaniat de Octavian Strunilă la acordeon. Nici la „Jocuri de celebritate” nu a ratat ocaziile de a le arăta telespectatorilor că are voce, însă microfonul care modifică vocile i-a dat puțin de furcă.

paul-ipateAstăzi, Paul a lansat prima lui piesă, „Coffee on you skin”, compusă de el: „Am scris această piesă după ce trecusem printr-o perioadă mai puțin bună și începeau să mi se reașeze lucrurile în viață. Știi că inspirația vine când ne e greu sau când ne e bine. De cele mai multe ori, când ne e greu. Nu pot să intru în detalii, dar știu că a curs pur și simplu. Linia melodică este compusă de mine, iar versurile sunt scrise de iubita mea, Cătălina Grama.”

„Coffee on your skin” este o piesă de suflet și cu suflet, care  a fost lansată online împreună cu mesajul: „De câțiva ani m-am apucat de scris și compus muzică. Nu pentru a-mi schimba cariera, ci pentru că am simțit nevoia de a mă exprima astfel. Nu am avut curaj să arăt decât prietenilor foarte apropiați ce am făcut până în momentul acesta, dar de azi m-am hotărât să împart și cu voi. Așa că dacă aveți chef și sunteți curioși, iată una din piesele mele!”.

 

Piesa lui Paul Ipate poate fi ascultată aici:  

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T7kczB52jaU[/youtube]

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și:

1. Nou la Pro TV: „Jocuri de celebritate” cu Bobonete, Strunilă și Ipate

2. Felicitări! Jojo și Paul Ipate vor deveni părinți

3. Actorul Paul Ipate este Fermierul anului 2016!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton