Homepage  / Știri

Paul McCartney a renunţat la marijuana

Paul McCartney a renunţat la marijuana

de Redactia Tvmania

Fostul membru al trupei The Beatles spune că a renunţat la marijuana pentru a-şi concentra atenţia la creşterea fiicei sale, Beatrice (8 ani), anunţă femalefirst.co.uk.

„Am fumat multă iarbă şi a fost destul. Când creşti un copil simţi că trebuie să fii responsabil. Este destul – nu mai cred că este necesar să fac asta”, a spus cântăreţul.

Paul McCartney a recunoscut că a încercat şi alte droguri mai puternice când făcea parte din trupa The Beatles.

„Doar o dată am consumat heroină. Nu mi-am dat seama imediat de asta. Am primit ceva, am fumat-o, apoi mi s-a spus ce era. Nu m-a afectat în nici un fel. Am fost norocos, pentru că nu aş fi vrut s-o iau pe drumul ăla.

Am consumat şi cocaină timp de un an. Cocaină combinată cu iarbă, ca să se balanseze. Nu m-am dat niciodată în vânt după cocaină. Părea în regula la început, la fel ca oricare lucru nou şi stimulant. Dar apoi mi-am dat seama că nu este o idee bună, mai ales când începe să te chinuie sevrajul”.

Paul McCartney a divorţat de Heather Mills (44 de ani), mama Beatricei, în 2008.

Cântăreţul s-a recăsătorit în toamna anului trecut şi mai are patru copii din mariajul cu fotografa americană Linda Eastman, care a murit în 1998, la vârsta de 56 de ani, din cauza cancerului la sân.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton