Homepage  / Vedete / Vedete străine

Paul Rudd este „cel mai sexy bărbat în viaţă”. „Vă anunț că voi profita la greu de asta. Îmi fac cărți de vizită”

Paul Rudd este „cel mai sexy bărbat în viaţă”. „Vă anunț că voi profita la greu de asta. Îmi fac cărți de vizită”
4

de Andra Stana,

Revista People a anunțat numele celui mai sexy bărbat al anului 2021. După ce s-a zvonit că distincția va merge anul acesta (în sfârșit) la Chris Evans, miercuri s-a aflat că de fapt marele câștigător este Paul Rudd.

Paul Rudd, „cel mai sexy bărbat în viață”, potrivit revistei People

Este pentru al doilea an la rând când Chris Evans pierde titlul de cel mai sexy bărbat în viață. Deși zvonurile indicau că el va fi pe coperta People, revista i-a acordat titlul lui Paul Rudd.

Astăzi în vârstă de 52 de ani, actorul din „Friends” va juca în „Ghostbursters: Afterlife” și în serialul „The Shrink Next Door”. Rudd a recunoscut că a fost etichetat în multe feluri de-a lungul anilor. Cu toate acestea, această „etichetă” primită din partea People este cea mai neașteptată din toată viața sa.

paul rudd cel mai sexy barbat 2021 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Îmi dau și eu seama că atunci când oamenii aud că am fost ales pentru asta, vor spune: ‘Ce?’”, declară Rudd în interviul pe care l-a acordat People. „Aceasta nu este o falsă modestie. Sunt atât de mulți oameni care ar trebui să primească titlul ăsta înaintea mea.”

Paul Rudd: „Când mă gândesc la mine, mă gândesc la mine ca soț și tată”

Deși s-ar putea lăuda mult și bine cu faptul că este adorat de fanele sale și, acum, și de revista People, Rudd a insistat să menționeze că cel mai fericit este atunci când e acasă, lângă soția lui, Julie (53 de ani), cu care s-a căsătorit în urmă cu 18 ani, și cei doi copii ai lor, Jack și Darby.

„Când mă gândesc la mine, mă gândesc la mine ca soț și tată, așa cum sunt eu”, spune el. „Stau cu familia mea când nu lucrez. Asta îmi place cel mai mult.”

Își face cărți noi de vizită

În același interviu acordat People, actorul a mai menționat că va profita de „premiul primit din partea revistei”.

„Vă anunț că voi profita la greu de asta. O să mă port ca atare. Nu voi fi la modul: Vai, sunt atât de modest! Îmi comand cărți de vizită. Dar toți prietenii mei mă vor distruge și mă aștept să facă. Și de-aia sunt prietenii mei.”, a completat Paul Rudd.

„Voi fi în sfârșit invitat la cinele alea sexy cu Clooney și Pitt”

Cum va arăta viața lui Paul Rudd acum că a fost numit cel mai sexy bărbat în viață? Actorul a explicat: „Sper acum că voi fi în sfârșit invitat la cinele alea sexy cu Clooney și Pitt și B Jordan. Și cred că voi fi pe mai multe yachturi. Sunt încântat să-mi dezvolt viața de yachting. Și probabil că voi încerca să dau mai bine când stau pe gânduri într-o lumină din aia foarte blândă. Îmi place să mă gândesc. Cred că asta mă va ajuta să par mai interiorizat și misterios. Și aștept cu nerăbdare asta.”

Ediţia dublă specială a revistei People urmează să apară la chioşcurile de presă din Statele Unite.

În ultimii trei ani, cei mai sexy bărbați în viață, potrivit People, au fost Idris Elba, John Legend și Michael B. Jordan.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton