Homepage  / Știri / Televiziune

Paul Surugiu, despre noul sezon „Drag de România mea”. „Vă asigur că veți avea cel puțin o surpriză”

Paul Surugiu, despre noul sezon „Drag de România mea”. „Vă asigur că veți avea cel puțin o surpriză”
12

de Andra Stana,

Paul Surugiu-Fuego revine la TVR 2 cu un nou sezon al emisiunii „Drag de România mea!”. Când e programată premiera și ce e nou.

Sezonul 8 „Drag de România mea!” debutează cu testul sincerității

”Drag de România mea!”, sezonul cu numărul opt, debutează din 20 martie, de la ora 15:00, la TVR 2. Paul Surugiu-Fuego va avea și în acest sezon invitați de seamă, vedete care-și pun priceperea și talentul în slujba artei.

„Vom avea invitați care și-au lăsat țara natală pentru România și care cântă în limba română cu drag și mândrie. Tinerii și copiii talentați ne demonstrează că viitorul e pe mâini bune. Mulți artiști iubiți din Basarabia vor călca pragul emisiunii, iar pe vedetele cunoscute și apreciate le vom vedea în ipostaze inedite”, se arată într-un comunicat al postului TVR 2.

În sezonul 8 „Drag de România mea!”, Paul Surugiu va încerca să-și facă invitații să își deschidă inima, totul contra cronometru. Întrebările incomode, curiozitățile și răspunsurile spontane vor face deliciul unui nou moment spectaculos la „Drag de România!”: Testul sincerității.

Trupa Supermarket, alături de Paul Surugiu și în 2022

Alături de Paul Surugiu vor fi în continuare prietenii de la trupa Supermarket, condusă de Vlad Crețu și „Florin Mariș Balet”.

„La Drag de România mea! vom avea un sezon captivant și vrem ca duminicile să aibă parfum de calitate, să aibă diversitate și momente speciale, fie că sunt muzicale, recitări, povești de viață, ani de carieră sau tineri plini de talent. Există oameni cu minte și suflet în țara asta, care-și doresc să vadă ceva frumos la televizor”, spune Paul Surugiu-Fuego.

Ce se întâmplă în prima ediție din 2022 a emisiunii „Drag de România mea!”

Duminică, 20 martie, în prima ediție a noului sezon „Drag de România mea!”, patru invitați vor delecta telespectatorii cu poveștile lor impresionante și cu fragmente artistice dintre cele mai speciale.

paul surugiu, despre noul sezon drag de romania mea tvr 2 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Vom afla cum se învinge moartea și cum experiența tragică poate deveni motiv pentru desăvârșire artistică. Este cazul apreciatei Paula Hriscu, artistă autentică, cu bota reprezentativă, care ne va povesti cum a început să cânte la 22 de ani. Este impresionantă povestea ei și a cântecelor sale și vom asculta un fragment dintr-o priceasnă celebră. Artista va cânta și un duet alături de Fuego dedicat tuturor mamelor, pe versurile lui Corneliu Vadim Tudor.

Renumit actor al generației de aur, Valentin Teodosiu va fi premiat de Paul Surugiu și ne va povesti amintiri amuzante și interesante alături de mari nume ale scenei românești.

O adevărată lecție de viață este și cea a Bellei Santiago, care-l va face pe Fuego să plângă și care va demonstra ce înseamnă să iubești țara care te-a adoptat. Bella va cânta în limba română, folclor și chiar și în filipineză.

TESTUL SINCERITĂȚII merge către Theo Rose, care va răspunde cu spontaneitate unor întrebări incomode: motivul pentru care a ales să cânte manele, dacă invidiază vreo colegă de scenă sau cum a scăpat de depresie.

Artista va cuceri nu doar cu naturalețea, ci ne va purta și în lumea romanței, cu un duet atipic alături de Paul Surugiu. Gazda „Drag de România mea” va lansa în prima ediție o melodie în premieră compusă de profesorul său din facultate, renumitul Marius Țeicu, pe versurile poetului Adrian Artene.

„Veți avea cel puțin o surpriză în fiecare ediție”

„Așa cum v-am obișnuit de aproape patru ani, în fiecare sezon păstrăm ce a fost bun în sezoanele trecute și aducem noutăți cu care ne dorim să cucerim telespectatorii de toate vârstele. Vă asigur că veți avea cel puțin o surpriză în fiecare ediție, dar evident că o să vă las să o descoperiți singuri.

Mulțumim, și aici vorbesc în numele întregii echipe, pentru că sunteți din ce în ce mai mulți cei care aveți televizoarele deschise, duminică de duminică, de la ora 15.00, pe TVR2,  iar aceasta este garanția noastră că din Drag de România mea și imposibilul poate deveni posibil”, spune Codruta Prunariu, producătorul emisiunii.

Sursa foto: TVR 2

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton