Homepage  / Știri

Paul Walker, vedeta din „Furios şi iute”, a murit la doar 40 de ani!

Paul Walker, vedeta din "Furios şi iute”, a murit la doar 40 de ani!

de Redactia Tvmania

Actorul Paul Walker, care a devenit celebru datorită seriei "Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit în urma unui accident de maşină, scrie empireonline.com.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a actorului.

Conform mesajului postat, mașina în care se afla Paul Walker a ieșit de pe carosabil, după ce șoferul a pierdut controlul autovehiculului, la nord de Los Angeles. Mașina s-a lovit apoi de un stâlp și a luat foc. Atât Paul Walker, cât și șoferul mașinii, care îi era prieten, au fost declarați decedați la sosirea ambulanței.

Ca o ironie a sorții, în momentul tragicului eveniment, actorul se îndrepta spre un eveniment caritabil.

„Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto. El era pasager în maşina condusă de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Vă mulţumim pentru răbdare şi, asemeni vouă, suntem uimiţi şi întristaţi de această veste (…) Vom face tot posibilul să vă ţinem la curent despre modalităţile în care vă puteti adresa condoleanţele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

Actorul american Paul Walker a devenit celebru graţie rolurile din seria „Furios şi iute/The Fast and The Furious” (2001; 2003; 2009). Pe lângă acestea, Walker a mai jucat și în alte filme, precum: „Joy Ride”, „Running Scared” și „Takers”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dKi5XoeTN0k[/youtube]

El a apărut şi în „The Fast and The Furious” 6, care a fost lansat anul acesta, în luna mai.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton