Homepage  / Vedete / Vedete străine

Paula Echevarria şi David Bustamante nu mai formează un cuplu. De ce s-au despărţit?

Paula Echevarria şi David Bustamante nu mai formează un cuplu. De ce s-au despărţit?

de Redactia Tvmania

Paula Echevarria, protagonista serialului spaniol „Velvet” (difuzat anul trecut de postul Happy Channel), s-a despărţit de soţul ei, cântăreţul David Bustamante, după 10 ani de mariaj şi 12 de relaţie, anunţă hola.om.

Ştirea a a fost confirmată, deocamdată, doar de apropiaţii celor doi, dar şi de faptul că Paula (39 de ani) şi David (35 de ani) nu au mai apărut împreună în poze pe reţelele de socializare.

„Cei doi nu se mai înţeleg de ceva vreme, au început să aibă puncte de vedere diferite asupra lucrurilor. În plus, Paula îşi doreşte să lucreze în SUA, iar David nu ar fi de acord cu asta”, a spus ziaristul Antonio Rossi în emisiunea „El Programa de Ana Rosa”.

Tot acesta a mai povestit că, din surse sigure, a aflat că cei doi sunt separaţi de mai multe săptămâni şi că este vorba despre o despărţire definitivă.

Paula ar fi rămas în domiciliul conjugal alături de Daniela, în timp ce David s-ar fi mutat într-un apartament din Madrid care aparţine părinţilor săi. Mai mult, cei doi ar fi cerut rudelor să nu comenteze în presă faptul că nu mai formează un cuplu, alegând să facă ei o declaraţie oficială la un moment dat. În ceea ce priveşte bunurile comune, ei ar fi făcut deja partajul în urmă cu 3 ani, la notar.

În timp ce cântăreţul nu s-a mai afişat în public în ultima perioadă, Paula a fost asaltată de ziarişti la un eveniment monden. Actriţa nici nu a confirmat, nici nu a deziminţit ştirile apărute, ocolind cu eleganţă subiectul despărţirii:

„Nu voi spune spune nimic despre acest subiect şi sunt sigură că nici David nu va face acest lucru. Nu este prima oară când se vorbeşte despre căsnicia mea şi despre faptul că traversăm o criză. De fiecare dată, nu am dat declaraţii. Sunt lucruri care s-au spus şi sunt adevărate şi altele care nu sunt. Eu doar vă zic că nu aş vrea să le dau şi mai multă importanţă. În ziua în care va fi ceva de zis, voi spune. Ţinem mult unul la cealălalt, de asta să fiţi siguri”.

Paula si david s-au căsătorit pe 22 iulie 2006, în Asturias, Spania, şi au împreună o fată de opt ani.

După terminarea filmărilor la „Velvet”, în decembrie 2016, Paula a luat o pauză pentru a se dedica familiei şi a făcut mai multe călătorii, printre care şi una la New York.

Citește și:

Cum e viaţa după „Velvet”: Miguel Angel Silvestre a primit un rol în „Narcos”

Serialul spaniol „Velvet” va avea un spin-off

De ce ne este dor de serialul „Velvet” și când va fi difuzat finalul poveștii

FOTO. Ce telenovele vor vedea mexicanii şi americanii în 2017

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton