Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Paula Herlo, despre mariajul cu Cristian Leonte: „Aș face bani spunându-le oamenilor cum să își ducă viețile împreună”

Paula Herlo, despre mariajul cu Cristian Leonte: „Aș face bani spunându-le oamenilor cum să își ducă viețile împreună”
7

de Andra Stana,

Paula Herlo și Cristian Leonte s-au cunoscut acum 16 ani. De atunci, cei doi sunt mereu unul alături de celălalt, atât acasă, cât și la locul de muncă. Cei doi fac parte din echipa „România, te iubesc”, una dintre cele mai apreciate emisiuni de la Pro TV. De curând, Paula a vorbit despre momentul în care și-a întâlnit soțul, dar și despre relația lor.

Paula Herlo și Cristian Leonte au împreună doi copii, pe Ania și Vladimir și o căsnicie discretă.

Vedeta Pro TV a mărturisit că nu cunoaște secretul unei relații de lungă durată. Paula Herlo a recunoscut că există „căsnicii cu bune și rele”, scrie libertatea.ro.

„Nu cunosc secretele! Dacă le-aș ști, le-aș scoate la vânzare. Aș face bani spunându-le oamenilor cum să își ducă viețile împreună. Nu cred că există rețete sau secrete. Există căsnicii cu bune și cu rele. Noi lucrăm în aceeași redacție, dar ne întâlnim rar, așa că relația noastră profesională e perfectă. Scântei nu ies pentru că, profesional, vorbim aceeași limbă”, a declarat Paula Herlo pentru Revista VIVA!

Paula Herlo, despre mariajul cu Cristian Leonte (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce spune Cristian Leonte despre soția lui

„Noi doi avem noroc, rareori lucrăm efectiv împreună. Au fost câțiva ani în care am avut birou unul lângă altul, iar când nu era bine, nu era bine. Dar sunt convins că deja oamenii știu că Paula e o profesionistă aparte, ea nu doar folosește informația, ci o urmărește până la detalii și implicații extinse, așa că, atunci când îi cer un sfat sau verific ceva, îmi iau notițe.

Sigur că e un avantaj că nu e nevoie niciodată să spun de unde vin noaptea târziu… Se poate verifica cu emisia. Sau unde plec așa devreme”, a declarat Cristian Leonte pentru sursa citată, în urmă cu un an.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

De ce Dan Cruceru n-a mai prezentat nicio emisiune TV, după Survivor. Ce i s-a întâmplat când s-a întors acasă

O echipă va fi eliminată de la Asia Express: „M-a bufnit plânsul”

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. „Nu mai rezist cu durerea asta”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton