Homepage  / Articole

Paula Seling a filmat noul videoclip la Paris!

Paula Seling a filmat noul videoclip la Paris!

de Redactia Tvmania

Aflată în plin avânt profesional, Paula Seling lansează un nou videoclip. Asta în timp ce se pregăteşte şi pentru emisiunea "X Factor", care va debuta la toamnă la Antena 1.

Paula Seling a scris versurile noului său single, „I Feel Free”, alături de Radu Bucura, soţul ei.

Compozitorul piesei, dar şi producătorul ei, a fost Dimitris Kontopoulos, celebru în Grecia şi nu numai. Acesta a mai lucrat cu Anna Vissi şi Elena Paparizou, ambele artiste de prestigiu internaţional.

Tot Dimitris a fost cel care a compus piesa „Shady Lady”, care i-a adus locul 2 la Eurovision lui Anni Lorak, din Ucraina.

Videoclipul piesei „I Feel Free” a fost filmat la Paris şi Bucureşti, în luna mai. Pe lângă cadrele din Oraşul Luminilor, clipul merită urmărit cu atenţie pentru secvenţele din Starlight Suites şi True Club, dar şi pentru prezenţa actorului Lari Georgescu de la Teatrul de Comedie şi a trupei de street dance Funky Fresh.

Piesa Paulei Seling va fi promovată atât în România, cât şi în Grecia, unde artista va petrece câteva zile de vacanţă înainte de începerea show-ului „X Factor”, de la Antena 1. În cadrul emisiunii, cântăreaţa are rolul de a juriza concurenţii veniţi la audiţii.

Urmăriţi aici clip-ul piesei „I Feel Free”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yvgqpXbrcOs&feature=player_embedded[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton