Homepage  / Vedete româneşti

Paula Seling, despre relația pe care o are cu fiica ei. Ce pasiune are Elena

Paula Seling, despre relația pe care o are cu fiica ei. Ce pasiune are Elena
6

de Roxana Mirea,

Recent, Paula Seling a vorbit despre relația pe care o are cu Elena, fetița pe care a adoptat-o pe când aceasta avea doar trei ani. De asemenea, artista este foarte mândră de fiica ei și de performanțele pe care le are.  

Paula Seling nu îi impune nimic fiicei ei 

În cadrul unui interiviu, acordat recent pentru Antena Stars, Paula Seling a vorbit despre cum se intelge cu micuța Elena, fetița pe care a adoptat-o. Artista a spus că nu contează pentru ea ca Elena să îi calce pe urme, ci să facă propriile alegeri în ceea ce privește parcursul profesional.  

„Nu poposesc cu nimic, Elenei nu îi spun să facă nimic, este alegerea ei. Încerc să o ajut să își exploreze și să își valorifice toate talentele. Ceea ce își va alege va fi stric alegerea ei. Eu nu am dreptul să îi impun nimic”, a declarat Paula Seling, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

 Pe de altă parte, Elena are rezultate foarte bună la școală și este pasionată de matematică. În plus, fiica Paulei Seling a participat și la un concurs de prim ajutor. 

„A progresat foarte mult la matematică. A fost și la un concurs de prim ajutor unde a fost aleasă din școala ei, alături de alți colegi, ca urmare a unor rezultate pe care le-a avut în urma unui test”, a mai precizat artista. 

Clipe de coșmar pentru Paula Seling. „Agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton