Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția Paulei Seling după ce s-a scris că a plecat plângând din finala Eurovision România

Reacția Paulei Seling după ce s-a scris că a plecat plângând din finala Eurovision România
7

de Andra Stana,

Paula Seling a trecut prin momente grele în timpul finalei Selecției Naționale Eurovision 2023. Sâmbăta trecută, artista ar fi trebuit să susțină un recital, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. S-a aflat apoi că aceasta ar fi părăsit sediul TVR în lacrimi. Ce s-a întâmplat, de fapt, în finala națională a concursului Eurovision 2023.

Paula Seling, momente tensionate în finala Selecției Naționale Eurovision 2023

Paula Seling s-a clasat acum 13 ani pe locul 3 în finala Eurovision de la Oslo. Anul acesta, artista ar fi trebuit să susțină un recital în finala națională, dar acest lucru nu s-a concretizat. Motivul aflat inițial? Reprezentanții TVR i-ar fi impus să interpreteze ceva anume.

Conform libertatea.ro, care a citat surse din interiorul TVR, „Mihai Predescu, manager de proiect și șeful delegaţiei României pentru Eurovision 2023, a fost cel care i-a comunicat Paulei Seling. Artista s-a simțit lezată să aleagă postul, și nu ea. Recitalul n-a mai avut loc. Paula a plecat plângând din sediul televiziunii, după ce i-au fost impuse melodiile”.

Cum explică Paula Seling faptul că a plecat de la filmări

Interpreta nu a vrut inițial să comenteze pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, până la urmă și-a spus punctul de vedere într-un mesaj pe contul personal de Facebook.

Eu?! Să plec plângând din sediul TVR?! Pentru că cineva din organizatori are o problemă personală cu o piesa intrată în Patrimoniul UNESCO pe care doream să o cânt în recitalul meu și sunt sigură ca ar fi bucurat audiența TVR?!

Să plâng pentru că un producător TVR crede că poate face playlist-ul unui artist invitat? Niciodată! Doamne ferește! Mă retrag mereu atunci cand consider ca nu e locul meu… și niciodată nu am să vărs lacrimi pentru asta” a scris Paula Seling pe pagina sa personală de Facebook.

Reactia Paulei Selling după ce s-a scris că a plecat plângând din finala Eurovision RomâniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De cealaltă parte, reprezentanții Televiziunii Române au transmis că „cele două părți nu au căzut de acord asupra condițiilor de colaborare” și că „TVR nu i-a impus doamnei Paula Seling să interpreteze ceva anume“, scrie profm.ro.

„Bravo Paula!! Fruntea sus și fii tare!! Sunt mândră de tine!! Mult succes!!”, „Ce este Eurovisionul? Că n-am auzit de el…. De Paula Seling, da.”, „Sincer nu știu ce mai căutăm la Eurovision, ultimele ediții au fost un fiasco. Sunt convinsă că așa va fi și acum. Felicitări pentru atitudine, dna Paula.”, „Aveți un talent deosebit, nu vă lăsați doborâtă și continuați cu încredere, că există și oameni care vă știu valoarea. Succes în continuare!” sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Ce piesă voia Paula Seling să cânte la Eurovision

Piesa intrată în Patrimoniul UNESCO la care s-a referit Paula Seling și pe care aceasta ar fi vrut să o cânte în ziua finalei pe scena Finalei Naţionale Eurovision este „Vals (Dulcea și tandra mea fiară)”. Conform caracterizării europafm.ro este o  variantă emoționantă a „Valsului” din filmul „Dulcea și tandra mea fiară”, piesă a Maestrului Eugen Doga, intrată în Patrimoniul UNESCO drept Valsul secolului XX.

În urmă cu doi ani, Paula Seling a lansat și un videoclip pentru această piesă. Potrivit sursei citate, filmările au avut la Palatul Culturii, dar și în Biblioteca Universității Tehnice, ambele din Iași.

Theodor Andrei va reprezenta România în finala Eurovision 2023

Theodor Andrei va reprezenta România la Eurovision 2023, cu piesa „D.G.T. (Off and on)”, în urma finalei Selecţiei Naţionale.

Eurovision Song Contest 2023 se va desfăşura în Marea Britanie, la Liverpool, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai 2022. România va intra în concurs joi, 11 mai, în prima parte din a doua semifinală.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton