Homepage  / Știri

Paulina Rubio este însărcinată

Paulina Rubio este însărcinată

de Redactia Tvmania

Cunoscuta cântăreaţă mexicană (considerată de presa internaţională drept rivala Thaliei) şi-a anunţat fanii pe cont-ul de Twitter că va fi mamă.

“Viaţa are un nou sens, copii! Vreau să anunţ cu mare emoţie ca veţi fi mătuşi şi unchi. O să fiu mămică! Vă iubesc pe toţi!”, a scris ea pe Twitter. Paulina a aflat că aşteaptă primul ei copil cu aproape o lună înainte de a împlini vârsta de 39 de ani (pe 17 iunie) şi la trei ani de căsătorie cu directorul de PR, Nicolás Vallejo-Nágera. Paulina şi Nicolas s-au căsătorit în aprilie 2007 într-un loc de vis: în parcul ecologic Xcaret de pe Riviera Maya, aflat la 75 de kilometri de Cancun, Mexic.

În ceea ce priveşte sarcina, Paulina a declarat că vestea a luat-o prin surprindere, mai ales că nu a avut niciun simptom, anunţă peopleenespanol. Artista a povestit că soţul ei “a rămas fără cuvinte când a auzit că va deveni tată” şi că nu-şi va anula seria de concerte pe care urmează să o aibă în Spania: “Sunt foarte pregătită, îmi place să dau tot ce am mai bun din mine atunci când mă aflu pe scenă. Încă nu ştiu dacă va trebui să anulez unele concerte, voi vedea cum evoluează sarcina”, a zis ea.

Paulina are la activ nouă albume de studio şi şase premii Billboard Latino. Cântăreaţa a dat lovitura cu CD-ul “Paulina” (2000), care a fost vândut în peste 20 de milioane de cópii. “La chica dorada” (“Fata din aur”), aşa cum o numesc compatrioţii ei, a fost clasată de revista Billboard pe locul şapte în topul celor mai de succes artişti pop latino ai ultimei decade.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton