Homepage  / Vedete româneşti

Pavel Bartoș, alături de soția lui și fiicele lor la premiera „ONE MAN aproape SHOW”. Cum s-au fotografiat

Pavel Bartoș, alături de soția lui și fiicele lor la premiera „ONE MAN aproape SHOW”. Cum s-au fotografiat
7

de Roxana Mirea,

Pavel Bartoș este căsătorit de aproape 20 de ani cu actrița Anca Bartoș. Din iubirea celor doi, au venit pe lume trei fete: Eva, Rita și Sofia. Cele mai importante patru femei din viața lui Pavel Bartoș au fost prezente la premiera spectacolului „ONE MAN aproape SHOW”.

Pavel Bartoș, cu soția lui și fiicele lor la premiera „ONE MAN aproape SHOW”

Pavel Bartoș se simte foarte norocos, mai ales că premiera spectacolului „ONE MAN aproape SHOW” a fost un real succes. Alături de îndrăgitul actor, au fost oamenii dragi, dar și cele mai importante patru femei din viața lui: soția sa și cele trei fiice ale lor.

Pavel Bartoș a publicat pe Facebook mai multe imagini de la premiera spectacolului său „ONE MAN aproape SHOW”, eveniment la care i-au fost alături cei apropiați. Printre cei prezenți, s-au numărat și Smiley, Horia Brenciu, Andi Moisescu, Andreea Esca, Denis Roabeș etc. Desigur, cea mai superbă imagine publicată de Pavel Bartoș de la premiera spectacolului său este cea în care apare alături de soția lui, Anca și cele trei fiice ale lor.

pavel-bartos-alaturi-de-sotia-lui-si-fiicele-lor-la-premiera-one-man-aproape-show.-cum-s-au-fotografiat-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Cineva acolo sus mă iubește! Am fost copleșit de reacția celor care au venit la premiera spectacolului atât de drag mie “ONE MAN aproape SHOW”. Aș minți să spun că nu îmi doream acest lucru, dar așteptările mele au fost date peste cap. Ce bine a fost, ce bine ne-a fost! Și da, și aici jos cineva mă iubește!

Dovada e pe scenă cu mine!

Două spectacole Sold Out și zeci de mesaje extraordinare primite de la spectatori. Vă mulțumesc! (…) Ne vedem pe 4 decembrie, ora 19.00, la Teatrul Odeon. Vă doresc o săptămână faină, a mea are toate motivele să fie așa! V-am pupat!”, a scris Pavel Bartoș pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton