Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pavel Bartoș dezvăluie secretele din ProTV. Ce i-au pus șefii să facă

Pavel Bartoș dezvăluie secretele din ProTV. Ce i-au pus șefii să facă

de Redactia Tvmania

Pavel Bartoș a vorbit pentru cancan.ro, despre experiența sa la ”Masked Singer”, sezonul 2, în calitate de prezentator.  Acesta a vorbit despre show-ul Masked Singer pe care îl prezintă, despre familie, dar și despre experiența de la Românii au Talent, emisiune al cărei prezentator este, alături de Smiley.

„În primul rând a fost neașteptat totul. Provocator de-a dreptul și incitant din perspectiva măștilor. După aceea a fost extraordinar din perspectiva detectivilor pentru că sunt oameni care mie îmi sunt foarte dragi.

Mihaela (nr. Rădulescu), Horia (n.r. Brenciu). Cu Inna am lucrat prima dată, dar este atât de naturală. Am descoperit un om atât de natural și atât de proaspăt și asta m-a bucurat enorm.

Pe Alex (n.r. Bogdan) îl știam și din teatru și, vorba aia, nu că a fost la așteptările pe care le aveam, ci a fost peste așteptări! Sunt un norocos că am intrat într-un asemenea proiect. E frumos”, a spus Pavel Bartoș pentru sursa citată.

Pavel Bartoș a mai spus și că, în ce privește prezentarea emisiunii Românii au Talent alături de Smiley, producătoarea Mona Segall i-a testat vreo doi ani de zile. Amintim că în primăvara acestui an s-a încheiat cel de-al 11 sezon al emisiunii Românii au talent, una dintre cele mai longevive și mai iubite producții de televiziune.

”În primul rând, ideea (n.red. de a prezenta Românii au talent alături de Smiley) este că a fost o idee neașteptată. Nu mă așteptam la un asemenea cuplu. Când ne-a explicat Mona Segall, producătoarea de atunci de ce, am zis “Da, băi, vezi, nu mă gândeam”.

Ea ne-a testat de-a lungul a vreo doi ani de zile. Nu era o chestie… “hai să încercăm pe…” Mi-a zis că nici nu-și permitea să facă o încercare de genul acesta pentru că era un show de prima mână. Vezi, asta e meritul unui mare producător! Șă știe să aleagă și să-și aleagă oamenii.

Ce face Pavel Bartoș când este supărat

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Pavel Bartoș a spus și cum reacționează atunci când întâmpină probleme.

”În familia mea, noi nu ne culcăm supărați seara. Am învățat de la cei bătrâni asta. Dacă avem ceva, ne spunem. Sebastian Papaiani îmi spunea “nu te culca niciodată supărat seara că s-ar putea să nu ai cui să-i ceri iertare.

Și să-ți pară rău”. E și mai rău să te culci supărat pentru că a doua zi se încarcă și mai mult, te enervezi. S-ar putea doar cu o vorbă sau cu o îmbrățisare, în seara aia, să se rezolve totul”, a mai spus actorul, potrivit cancan.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton