Homepage  / Vedete româneşti

Pavel Bartoș împlinește 48 de ani. Ce cadou i-a pregătit Smiley de ziua lui. EXCLUSIV

Pavel Bartoș împlinește 48 de ani. Ce cadou i-a pregătit Smiley de ziua lui. EXCLUSIV
6

de Cătălina Matei,

Este o zi specială pentru Pavel Bartoș! Actorul nu doar că împlinește 48 de ani pe 20 ianuarie, dar la Pro TV începe și sezonul cu numărul 13 al emisiunii „Românii au talent”. În plus, Pavel joacă în seara aceasta la Teatrul Odeon, în spectacolul „One Man Aproape Show”.

Pentru cei care cred în superstiții 13 atrage ghinionul, iar pentru cei care iubesc talentul numărul fatidic aduce doar noroc. Este și cazul lui Pavel Bartoș care alături de Smiley dă startul unui nou sezon de „Românii au talent” fix de ziua actorului.

Aș vrea să cred că astrele s-au aliniat special pentru ziua mea cu două cadouri importante – premiera Românii au talent și premiera filmului meu, Ramon, care din 3 februarie va intra pe marile ecrane. Sunt un alintat în acest an. În plus, chiar pe 20, la Teatrul Odeon voi juca încă o dată în spectacolul – One Man Aproape Show”, ne-a declarat Pavel Bartoș.

Care a fost cel mai trăsnit cadou pe care l-a primit actorul până acum? „Am primit lucruri extrem de diverse… de la semințe de pus în pământ (de castraveți sau dovleac) și până la cadoul pe care l-am primit anul trecut de la soția mea, o experiență de sărit cu parașuta. Încă nu am apucat să mă bucur de ea, dar sper să o pot folosi în viitorul imediat apropiat”, ne-a răspuns Pavel.

Până va sări cu parașuta, prezentatorul emisiunii „Românii au talent” are toate șansele să se bucure de un cadou de la Smiley, partenerul său din emisiunea de la Pro TV, proaspăt întors de pe meleaguri exotice, din Thailanda mai precis.

Exotic pentru noi este să avem timp să mai stăm la un gratar, la un pahar, la o poveste de curând sau de demult, la glume, râsete și jocuri, cu fetele noastre pe lângă noi. Așa că orice suvenir i-aș aduce este doar un pretext pentru adevăratul cadou: o zi împreună cu familiile noastre. Pavele, pregătește carnea de grătar, că eu vin cu magnetul de frigider!”, dezvăluie Smiley, care ne face și o sinteză perfectă a noului sezon „Românii au talent”… „E o succesiune de Bă, ești nebun! în culise la noi, în fiecare zi de filmare”.

Deși a avut un sfârșit de an plin cu spectacole de teatru, iar începutul lui 2023 i-a adus o agendă încărcată și datorită premierii filmului său „Ramon”, Pavel Bartoș a avut timp și de o scurtă vacanță.

Am beneficiat de o mică vacanță în Mexic, dar după ce voi termina turneul de promovare al comediei Ramon, mi-aș dori o vacanță la schi, locul unde eu mă relaxez total”, ne-a povestit actorul.

Cât despre filmul său, „Ramon”, care are premiera în cinematografe pe 3 februarie, și Smiley are un loc aparte. Nu doar în distribuție, căci apare și el în câteva secvențe, dar și pe coloana sonoră, unde semnează o piesă.

Românii au talent, din culisele sezonului 13

Fără niciun fel de superstiții, Pavel Bartoș și Smiley dau startul celui de-al 13-lea sezon al emisiunii „Românii au talent”, la Pro TV, alături de jurații Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur. Bineînțeles, vom vedea multe momente spectaculoase, iar Pavel ne-a făcut câteva dezvăluiri.

Cam 80% din tot ce s-a întâmplat în acest sezon este incredibil. Știu că spunem mereu că suntem surprinși de ceea ce vedem, dar sunt atâtea momente care nu credeam că pot exista pe această planetă și că oamenilor nu le dă prin cap să facă astfel de lucruri. Golden buzz-urile, deși le consider multe, 10 la număr nu au fost de ajuns ca să putem recompensa toți concurenții care au meritat. Probabil ne-ar mai trebui încă 10… dar sunt sigur că cei de acasă îi vor recompensa prin voturile lor în următoarele etape. Dincolo de toate acestea, sunt extrem de fericit că de 13 ani simt din plin tot ce înseamnă fenomenul, și mai ales prietenul, Smiley”, ne-a povestit Pavel Bartoș.

bartos-smiley-325490634_1248635279329802_5960711120545995283_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton