Homepage  / Știri

Pavel Bartoș își începe azi rolul în „Las Fierbinți”

Pavel Bartoș își începe azi rolul în „Las Fierbinți”

de Redactia Tvmania

Începând de joia aceasta, 17 mai, două noi personaje își fac apariția în „Las Fierbinți”. Cântărețul Fuocco (interpretat de Pavel Bartoș) și regizorul Ciobi vor să filmeze un videoclip pe întinsele câmpuri de lucernă de la marginea satului.

Polițistul Robi (Leonid Doni) este total dezorientat de prezenţa celor doi şi chiar are impresia că Fuocco nu este altceva decât un personaj din altă galaxie, un adevărat extraterestu. Acest lucru pare să-i fie confirmat de cercurile ciudate rămase în lucernă în urma filmării videoclipului.

Seara, Fuocco şi Ciobi se duc la cârciumă, iar Ciobi este invitat să joace poker cu Bobiţă, Giani, Vasile şi alţi câţiva săteni. Robi se va confrunta cu Fuocco, în timp ce Ciobi este pe cale să piardă totul la jocul de cărţi condus de nimeni altul decât Bobiţă.

Personajul Fuocco „este tipologia omului care vrea să intre cu orice preţ în showbiz-ul românesc, care crede că este cel mai tare din parcare, care pretinde că este original, dar copiază la maximum. Este tipologia vedetei care apare peste noapte şi dispare la fel”, spune Pavel Bartoş despre personajul său.

De ce s-a alăturat distribuției

Pavel Bartoș recunoaște că a fost cucerit din prima clipă de scenariul serialului „Las Fierbinți”, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care a acceptat invitația de a se alătura distribuției.

„M-a cucerit scenariul. Când am citit rolul am văzut cât este de bine scris (Mimi Brănescu poartă această „vină”). Faptul că este regizat de Dragoș Buliga a fost un atu în plus, pentru că este un regizor cu care îmi doresc să lucrez în general, așa că am profitat de șansă”, a spus Bartoș.

Simpaticul actor a mai spus că cei care „interpretează personajele principale (Bobonete, Gigi Ifrim) m-au determinat să-mi doresc cu ardoare să joc în acest serial”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton