Homepage  / Vedete româneşti

Pavel Bartoș, despre viața după Românii au talent. Ce au adus nou el și Smiley în formatul Got Talent și de ce i-a lăudat Simon Cowell

Pavel Bartoș, despre viața după Românii au talent. Ce au adus nou el și Smiley în formatul Got Talent și de ce i-a lăudat Simon Cowell
6

de Roxana Mirea,

Recent, Pavel Bartoș a povestit cum i s-a schimbat viața după „Românii au talent”. Emisiunea de la Pro TV a ajuns la sezonul 13, iar Smiley și Pavel Bartoș prezintă show-ul încă din prima ediție. Pe de altă parte, actorul a mărturisit că l-a cunoscut pe Simon Cowell, cel care a creat franciza „Got Talent”, moment în care el și Smiley au fost lăudați pentru că au adus ceva nou în acest format.

Viața lui Pavel Bartoș după Românii au talent

Pavel Bartoș a fost invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, unde a mărturisit cum i s-a schimbat viața după „Românii au talent”. Actorul spune că acela a fost momentul în care oamenii au început să-l recunoască după nume.

„Sunt doar o persoană publică populară și, într-adevăr, niciodată n-aș fi crezut că, mai ales când s-a făcut formatul Românii au talent, că el va fi un asemenea fenomen. Noi am rămas uimiți după prima emisiune. După prima emisiune de Românii au talent, toată lumea era uimită. Unii ziceau: „Pavele, dar noi nu am crezut că tu ești așa de amuzant” și dintr-odată toți știau: Pavel Bartoș! Dacă până atunci lumea zicea: „E ăla din seriale. Parcă l-am mai văzut pe la televizor…”, după primul sezon toți știau: „Pavel Bartoș”. Știau numele.

Îmi amintesc că, în nu știu ce episod din sezonul 1, eram la Piatra Neamț, dar noi filmasem de nu știu când preselecțiile, am dat cu o minge și știu că mi-am julit nasul și a iești sânge. Seara a fost emisiunea și a doua zi, mă duceam la teatru. În intersecție, la Universitate, era un polițist care dirija traficul și mă vede și mă trage pe dreapta și mă gândeam: „Doamen, ce am făcut?” Mă trage pe dreapta și mă întreabă: „Domne, vă mai doare nasul? V-am văzut aseară că v-ați rănit””, a povestit Pavel Bartoș.

Smiley-Pavel-BartosIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii ideali pentru Românii au talent

Între Pavel Bartoș și Smiley s-a legat o frumoasă prietenie și au multe amintiri împreună.

Smiley are o pățanie grozavă în prima preselecție. Eram pe la Timișoara sau nu mai știu pe unde și ne-a rugat producătorul să stăm amândoi în aceeași cameră, să ne cunoaștem mai bine. Pentru că nu-mi place să mă trezesc dimineața, am venit înainte cu o seară, vineri-seară. El având concert, a venit sâmbătă dimineața. Se duce la recepția hotelului și spune „dați-mi cheia de la camera lui Pavel Bartoș”, „Nu se poate”, „De ce?”, „Domnul Pavel Bartoș este cu o domnișoară. Maria Andrei (n.r. numele real al lui Smiley)”, la care el zice: „Mă cheamă și Tiberiu”. Avem multe pățănii d-astea”, a povestit actorul.

Pavel a povestit și de ce Mona Segall i-a ales pe ei doi ca prezentatori.

Cine ne-a gândit pe noi împreună… Eu niciodată nu m-aș fi gândit că pot prezenta cu Smiley. Smiley nu s-a gândit că vorm prezenta împreună. Cine ne-a pus împreună… îi mulțumim. Mona Segall, care a fost primul producător de la Românii au talent. Ea ne-a gândit împreună. (…) Am întrebat-o de ce eu și Smiley. Puteam fi foarte bine doi actori sau doi prezentatori. Și a zis: „Nu. Veniți din lumi diferite. El este cântăreț, tu ești actor. Uniți aceste două lumi. Reacționați cu totul altfel. Tu ești mai activ, el ascultă, e mai pasiv și vă completați foarte bine.” Într-adevăr, a fost din prima. Suntem prieteni.

Chiar i-am zis odată: „Băi, Andrei, noi nu ne-am certat niciodată.” N-au fost certuri grave niciodată. Cumva, ne-am completat și am ajuns acum… Suntem în faza în care comunicăm prin gesturi, nici nu mai trebuie să vorbim. Și în emisiune, la fel. El are o vorbă: „Pavele, tu fă, că eu mă iau după tine””, a mai povestit actorul.

Ce au adus nou Smiley și Pavel Bartoș în formatul „Got Talent”

La un moment dat, Pavel Bartoș l-a cunoscut pe Simon Cowell, cel care a creat formatul „Got Talent”. De asemenea, actorul și Smiley au fost lăudați pentru că au adus ceva nou în această franzică: momentele din culise.

„În 2013, am fost recunoscuți cumva de către tot formatul ăsta „Got Talent”. Știu că am fost și la Londra și mi s-a făcut cunoștință cu Simon Cowell și am fost lăudat pentru acest lucru, că eu și Smiley, de exemplu, am adus ceva nou în acest format „Got Talent”. Noi am adus culisele. Culisele, niciunde nu există. Adică nu existau până la noi. În culise, e un alt spectacol. Și în Anglia și peste tot, cei doi prezentatori doar reacționau, iar noi facem toate tâmpeniile. (…)

La un moment dat, am avut așa o chestie. Nu neapărat un curs. Au venit mai multe țări și toți ne întrebau: „Dar cum ați făcut momentul ăla? La ăla cât ați regizat?” și am zis: „L-am făcut pe loc”, „Cum adică? Pe loc și v-a ieșit? Dar câți regizori aveți în spate? Dar câți scenariști?” și eu ziceam: „Niciunul”. La un moment dat, producatoarea face: „Nu, spune că avem mai mulți.” La ei nu este așa. La ei este totul regizat de dinainte”, a dezvăluit Pavel Bartoș.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton