Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pavel Bartoș se declară un om norocos. Cum își laudă actorul cele trei fiice: „E normal să aibă fiecare…”

Pavel Bartoș se declară un om norocos. Cum își laudă actorul cele trei fiice: „E normal să aibă fiecare...”
3

de Redactia Tvmania

Pavel Bartoș a făcut recent dezvăluiri cu privire la viața sa de familie și despre atmosfera pe care o găsește atunci când ajunge acasă: actorul și vedeta tv a ținut să își laude soția pentru tot sprijinul acordat. 

Prezentatorul de la „Românii au talent” (Pro TV) a realizat împreună cu soția și cele trei fiice ale lor un pictorial de familie. 

Mai precis, Pavel Bartoș, Anca Bartoș, soția actorului, și cele trei fete pe care le au împreună, Sofia, Rita și Eva, se află pe coperta revistei VIVA! din luna mai.

pavelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Mama, epicentrul familiei Bartoș

Vorbind despre atmosfera frumoasă din casa lor, Pavel a ținut să îi acorde toate meritele soției sale, care s-a dedicat „copiilor, familiei, 100%”.

„Mama este epicentrul familiei, în jurul ei, de fapt, se învârte totul și ea ține tot echilibrul familiei. Iar eu pot să spun că sunt un norocos, din această perspectivă, pentru că Anca a fost un om care s-a dedicat copiilor, familiei, 100%, și asta se vede din plin.

Mie mi-a dat liniștea și relaxarea necesare să îmi aloc timpul indispensabil dezvoltării profesionale, știind că a mea familie este pe mâinile cele mai bune. Anca a făcut toate aceste lucruri, fără să-și neglijeze preocupările și dorințele. Culmea, a găsit și timp pentru a-și îndeplini un vis mai vechi, acela de a urma Medicina. Iar acum este studentă în anul 2 la o facultate unde se știe foarte bine că se învață foarte mult, dar îi place.”, a spus acesta pentru revista VIVA!.

Pavel își laudă cele trei fiice

Despre cele trei fiice ale sale, Pavel Bartoș are numai cuvinte de laudă.

„Eva se apropie de majorat, Rita este în pragul adolescenței… Sunt trei firi foarte diferite.

Este normal să aibă fiecare părerea ei, chiar le încurajăm în acest sens: să aibă păreri, să și le exprime, dar respectul față de celălalt trebuie să predomine.”, a mai declarat acesta pentru aceeași sursă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton