Homepage  / Știri

Pavel și Anca Bartoș își duc cele trei fete în vacanță la Disneyland Paris

Pavel și Anca Bartoș își duc cele trei fete în vacanță la Disneyland Paris

de Redactia Tvmania

După un sezon „Românii au talent”, Pavel Bartoș vrea să se relaxeze, și nu singur, ci împreună cu familia. Chiar dacă este ocupat cu proiectele de la teatrul Odeon și cu repetițiile de la „Românii au talent”, Pavel este un familist convins și are grijă să-și surprindă fiicele și soția ori de câte ori are ocazia.

Anca si Pavel Bartos

Pentru 1 iunie – Ziua copilului, Anca și Pavel Bartoș le-au pregătit celor trei fetițe ale lor o surpriză de proporții – o vacanță la Disneyland Paris! După finala „Românii au talent”, care va avea loc pe 12 iunie, cei doi le vor îndeplini dorința fiicelor lor de a explora lumea Disneyland, unde își pot întâlni eroii preferați din desene animate și se vor bucura de numeroasele atracții ale celebrului parc de distracții.

“Pentru 1 iunie, eu și Anca le-am pregătit o surpriză fetițelor noastre și vom merge împreună la Disneyland, în Franța. Cu această ocazie, cele mici își vor îndeplini visul de a-și întâlni personajele de desene animate preferate – Elsa, Rapunzel sau Mickey Mouse. Emoțiile sunt mari pentru cele mici, dar, poate, mai mari sunt ale noastre. Această vacanță reprezintă un cadou și pentru mine și soția mea, și suntem nerăbdători să ne cunoaștem personajele preferate ale copilăriei – Mickey Mouse, Minnie Mouse sau Pluto. Și, deși știm că nu vor fi acolo, vom striga și după Tom și Jerry.”, a spus Pavel Bartoș.

Pavel și Anca, alături de cele trei fetițe, așteaptă cu nerăbdare să trăiască această experiență magică, care le va oferi multe amintiri plăcute. Până atunci, Pavel repetă alături de Smiley și de concurenți pentru ultimele două semifinale și finala „Românii au talent”, care se pot vedea vinerea, de la 20:30, la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton