Homepage  / Vedete româneşti

Pavel Stratan, fotografii rare alături de soție și cei doi copii

Pavel Stratan, fotografii rare alături de soție și cei doi copii

de Roxana Mirea,

Pavel Stratan a publicat o fotografie emoționantă alături de soția lui și cei doi copii ai lor. Cleopatra Stratan a împlinit, pe 6 octombrie, vârsta de 19 ani, iar tatăl ei nu putea lăsa ca o zi așa specială să treacă neobservată. Artisul a publicat două imagini de familie.

Pavel Stratan, fotografii rare alături de familie

Pavel Stratan a căutat prin cufăcut cu amintiri și a găsit o fotografie superbă, în care artistul apare alături de soția lui și de cei doi copii ai lor. Imaginea respectivă este de pe vremea în care Cleopatra Stratan era doar o fetiță.

Cea de-a doua fotografie este chiar de la nunta Cleopatrei cu Edward Sanda, care a avut loc în luna august. În această imagine apar Pavel Stratan, soția lui și copiii, dar și Edward Sanda, semn că acesta reprezintă parte din familie acum.

Pavel Stratan a publicat aceste două imagini cu ocazia zilei de naștere a fiicei lui, care a împlinit 19 ani pe data de 6 octombrie.

„Cu mare dor în suflet și cuminți, / Ca-ntotdeauna mami lângă tati / Suntem ca niciodată mai părinți, / Dorindu-ți multă, multă sănătate. La mulți ani, draga noastră Cleo”, a scris Pavel Stratan în dreptul colajului de poze.

Pavel Stratan, alăruti de familie

Cleopatrei Statan, fotografie emoționantă cu mama ei

Mama Cleopatrei Statan este o persoană destul de discretă, căreia nu îi place să se afișeze public. Însă, aceasta a susținut-o mereu pe Cleopatra și a fost acolo pentru ea când a avut nevoie. Artista a publicat o fotografie cu mama ei, în care cele două se îmbrățișează. Fotografia înduioșătoare a fost făcută la nunta Cleopatrei.

„Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami”, a scris Cleopatra Stratan, în dreptul fotografiei cu mama ei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton