Homepage  / Netflix

Pe 25 septembrie, vedetele intră în contact cu fanii la Netflix

Pe 25 septembrie, vedetele intră în contact cu fanii la Netflix

de Andreea Hentea,

Astăzi, Netflix își invită fanii la evenimentul internațional TUDUM, anunțat încă de acum o lună, în cadrul căruia 145 dintre cele mai îndrăgite vedete văzute în peste 100 de seriale, filme și programe speciale Netflix, dar și câțiva dintre cei mai de succes creatori de conținut din întreaga lume se vor întâlni cu fanii pe scena virtuală.

Netflix își propune astfel să transforme această sâmbătă într-o zi captivantă, plină de clipuri și dezvăluiri în exclusivitate. Evenimentul este disponibil în 29 de limbi și va fi transmis global prin streaming. 

Ce vom putea viziona

Transmisia live a videoclipurilor va însemna pătrunderea în culisele unora dintre cele mai așteptate producții Netflix, printre care filmul „Red Notice”, cu Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds, extraordinarul serial „Fabrica de bani” / „La casa de papel” / „Money Heist”.

Vom afla, de asemenea, noutăți despre sezonul cinci din multipremiatul serial „The Crown”, dar și despre al doilea sezon din „Emily în Paris” și despre filmul „Enola Holmes 2”. 

Va fi disponibil și un prim look exclusiv din serialul „Ozark”, ajuns la cel de-al patrulea și ultimul sezon, un buletin special de la elevii de la Moordale despre al patrulea sezon din „Sex Education”, știri despre noul sezon din savuratul „Bridgerton”, cu costumele sale spectaculoase, dar și despre „Cobra Kai” și „The Witcher”.

Vom afla detalii despre sezonul 2 din „Locke & Key” sau despre sezonul 3 din „Lost in Space” (programul complet). 

Care este programul evenimentului (după ora României):

Evenimentul virtual de la ora 19.00 (ora României) va fi transmis pe toate canalele de Youtube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter, Twitch și Facebook.

Înaintea evenimentului vor avea loc show-uri speciale, care vor aduce în prim-plan seriale și filme coreene și indiene, precum și conținut anime palpitant. Acestea vor începe la 14.00 (ora României), pe anumite canale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton