Homepage  / Netflix

Pe Amanda Seyfried o putem vedea de azi pe Netflix, în provocatoarea dramă horror „Cele auzite și văzute”

Pe Amanda Seyfried o putem vedea de azi pe Netflix, în provocatoarea dramă horror „Cele auzite și văzute”

de Redactia Tvmania

Amanda Seyfried (35 de ani), nominalizată la recent încheiatele Oscaruri pentru rolul secundar din „Mank”, poate fi văzută de azi pe Netflix în drama horror Cele auzite și văzute, alături de James Norton. În plus, actrița a mai jucat un alt rol provocator, în filmul „A Mouthful of Air”, ale cărui filmări s-au încheiat recent.

Filmul „Cele auzite și văzute”, care se lansează azi pe Netflix, ni-i prezintă pe soții George (James Norton) și Catherine Clare (Amanda Seyfried), extrem de încântați că au scăpat de aglomerația din Manhattan și au reușit să se mute într-o casă pitorească dintr-un cătun de țară, unde pot trăi, în sfârșit, liniștiți. În curând, însă, Catherine descoperă în casă o carte veche cu inscripții terifiante, iar în jurul ei încep să apară tot felul de semne ciudate, în tradiția genului horror.

Zăvoarele încep să se închidă singure, un aparat vechi de radio începe să hârâie amenințător, iar din tavan începe să picure sânge. Cei doi soți încearcă să afle de unde vine totul și cine a locuit înaintea lor în casă, dar ciudățeniile și aparițiile fantomatice tind să pună stăpânire pe casă. Alături de James Norton și de Amanda Seyfried, în film îi mai vedem pe Karen Allen (neuitata interpretă a lui Marion Ravenwood, iubita lui Indiana Jones) și pe F. Murray Abraham, memorabilul Antonio Salieri din capodopera lui Milos Forman „Amadeus”.

 

Amanda Seyfried în Things Heard and Seen. foto: NETFLIX © 2020

Amanda Seyfried în Things Heard and Seen. foto: NETFLIX © 2020

 

Amanda Seyfried, nominalizată recent la Oscar pentru rolul lui Marion Davies din „Mank”, a încheiat recent filmările la o altă producție interesantă. Ea a jucat rolul principal din „A Mouthful of Air”, povestea lui Julie Davis, o autoare de cărți pentru copii care îi învață pe cei mici să nu se teamă de nimic. Iubitoare și atentă cu soțul și copilul ei, Julie are însă amintiri dureroase legate de nașterea celui de-al doilea copil și de trauma suferită atunci, o depresie postpartum extrem de severă.

„Sper că interpretarea Amandei și povestea lui Julie vor contribui măcar puțin la înțelegerea condiției mintale a proaspetelor mame, ajutând la scăderea stigmatizării afecțiunilor mintale manifestate în maternități, de care atâtor femei le este rușine. Sperăm să ajutăm femeile să vorbească mai deschis despre cât de înfricoșător este să fii proaspătă mamă. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei povești semnificative”, a spus Amy Koppelman, regizoarea, scenarista și producătoarea filmului. Aceasta este, totodată, o scriitoare premiată și autoarea cărții care a inspirat filmul.

Alături de Amanda Seyfried, în film mai joacă Britt Robertson, Jennifer Carpenter, Paul Giamatti, Finn Wittrock, Amy Irving, Alysia Reiner, dar și West Duchovny, fiica de 22 de ani a celebrilor David Duchovny și Téa Leoni.

 

sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton