Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pe ce cheltuie Alexia Eram cei mai mulți bani. „Asta este o problemă”. Fiica Andreei Esca e independentă financiar de doi ani

Pe ce cheltuie Alexia Eram cei mai mulți bani. „Asta este o problemă”. Fiica Andreei Esca e independentă financiar de doi ani
7

de Andra Stana,

Alexia Eram este fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram. Tânăra are 22 ani, iar în ultima perioadă a reușit să își câștige banii pe cont propriu. Recent, într-un interviu pentru ego.ro, iubita lui Mario Fresh a vorbit despre faptul că obișnuiește să cheltuie sume semnificative.

Alexia Eram, fiica de 22 de ani a Andreei Esca se ocupă azi de mai multe proiecte, cu atât mai mult cu cât are foarte mulți urmăritori pe rețelele de socializare. Alexia face bani din social media, unde are mai multe campanii pentru produse. Mai mult, ea lucrează și la revista mamei sale: are o pagină de shopping. Nu în ultimul rând, Alexia Eram era propria emisiune de fashion de la Alist Magazine.

Nu face economii, Alexia cheltuie cei mai mulți bani pe haine, dar și pe vacanțe.

Nu cred că mi-aș deschide un brand de lenjerie intimă, un brand de haine, poate, un business, în alte domenii, da. Dar nu o să vă divulg acum. Am multe idei în cap și o să vedem ce o să se întâmple pe mai departe. Absolut deloc. (n.r. – nu e econoamă atunci când vine vorba de haine) Deloc. Asta este o problemă pe care trebuie să o rezolv.

Vacanțele și hainele sunt feblețea mea. Nu sunt chiar atât de cheltuitoare, dacă știu că îmi permit să îmi iau ceva, o să îmi iau acel lucru. Dacă știu că trebuie să fac ceva mai important, în loc să îmi cumpăr niște haine, nu o să fac acel lucru. Așa că nu cred că nu am făcut nicio tâmpenie niciodată ca să îmi cumpăr un anumit lucru”, a spus ea.

Pe ce cheltuie Alexia Eram cei mai mulți baniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce Alexia Eram nu vrea să fie prezentatoare de știri 

Alexia Eram nu își dorește să calce pe urmele mamei ei, Andreea Esca, și să fie prezentatoare de știri. Ea a studiat moda și a absolvit, de curând, facultatea pe care a urmat-o în Marea Britanie.

„Cu siguranță nu o să prezint știrile, mi se pare prea serios, dar o emisiune de divertisment cred că mi-ar plăcea. (…) Este prea serios. Cred că trebuie să ai o imagine prea serioasă, iar acest lucru este prea greu pentru mine. Aș face ceva mai în partea de divertisment”, a spus Alexia Eram despre motivul pentru care nu vrea să prezinte știrile.

Tânăra se gândește și la domeniul pe care l-a studiat în facultate și nu exclude ideea de a-și face propriul brand.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton