Homepage  / Vedete româneşti

Pe ce cheltuie Ilona Brezoianu salariul de la Antena 1. Ce surse de venit mai are. „Nu prea mă mai uit la preț”

Pe ce cheltuie Ilona Brezoianu salariul de la Antena 1. Ce surse de venit mai are. „Nu prea mă mai uit la preț”
7

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu a spus pe ce îi place să își cheltuie cel mai mult salariul. În plus, este fericită că a ajuns într-un punct în care nu se mai uită pe eticheta cu prețul unui articol vestimentar. Actrița face parte din echipa „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, dar mai are și alte surse de venit.

Pe ce își cheltuie Ilona Brezoianu salariul

Ilona Brezoianu a spus, într-un interviu recent, că îi place mult să își cumpere haine, așa că o mare parte din salariul ei se duce pe articolele vestimentare.

„Din păcate da, și cheltui mai ales pe haine. Și o să mai renunț un pic la obiceiul ăsta, pentru că, mai nou, se ocupă Anda Crăpătureanu de mine, care din nimic îți face niște ținute. Și atunci încep să refolosesc din hainele pe care le uitasem de mult și pe care am început să le reintegrez în garderobă, tocmai ca să nu mai investesc foarte mult în aspectul ăsta, că este costisitor”, a declarat Ilona Brezoianu pentru Fanatik.

Nu știe câți bani dă pe haine și spune că este fericită că a ajuns în punctul în care nu prea se mai uită la preț.

Habar nu am. Nu știu să-ți zic. Nu cumpăr chiar în fiecare lună, dar atunci când mă duc, cumpăr. Îmi place că am ajuns în punctul în care nu prea mă mai uit la preț. Dacă îmi place ceva, asta e, cât e, e”, a mai declarat ea.

Pe-ce-cheltuie-Ilona-Brezoianu-salariul-de-la-Antena-1.-Ce-surse-de-venit-mai-are.-„Nu-prea-ma-mai-uit-la-pret-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce alte surse de venit are Ilona Brezoianu

Ilona Brezoianu a dat și câteva sute de euro pe un articol vestimentar.

„Nu dau chiar atât de mult. Am dat câteva sute de euro, mii de euro. Nu am piese de mii de euro în garderobă, pentru că nu îmi permit momentan. Dacă aș câștiga zeci de mii de euro poate mi-aș permite ceva de câteva mii, dar la cât câștig eu, câteva sute de euro pe o piesă… cam ăsta este maximumul pe care mi-l permit și vreau să îl dau pe o piesă”, a declarat actrița.

Sunt momente când se duce tot salariul pe haine”, a mai recunoscut Ilona.

Ilona Brezoianu face parte din echipa „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, însă mai are și alte surse de venit.

„Îmi ajung, că nu stau într-un singur salariu. Am un salariu de la Teatrul de Comedie, am un salariu de la Neatza. Am mai multe emisiuni. Să zicem că mă descurc”, a completat actrița.

Pe de altă parte, Ilona a mai spus că pe ea nu au afectat-o scumpirile din ultima perioadă.  

Sincer nu am simțit, spre fericirea mea, și sper nici să nu simt încontinuare. Am destul de multe proiecte și mă simt stabilă din punctul ăsta de vedere”, a mai spus actrița.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton