Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pe ce-și cheltuiește Andreea Esca salariul? Vedeta Pro TV a spus ce face cu banii

Pe ce-și cheltuiește Andreea Esca salariul? Vedeta Pro TV a spus ce face cu banii

de Redactia Tvmania

Salariul Andreei Esca este o enigmă. Multă lume s-a întrebat și încă se întreabă câți bani primește vedeta de la Pro tv. Nu a reușit să descopere despre ce sumă e vorba, dar Lucian Mîndruță a aflat ce face prezentatoarea cu banii.

„Din salariul tău uriaș, cât cheltuiești, cât investești, cât pui la CEC?”, a întrebat-o Mîndruță pe Andreea Esca, într-un interviu recent. 

Prezentatoarea știrilor Pro tv a dezvăluit că din venitul ei cheltuiește foarte puțin, iar restul investește și pune deoparte. 

„Tata m-a învățat să fiu foarte riguroasă, serioasă și mama, să dau frâu liber creativității, să am curaj, să încerc, să risc. Sunt două persoane cu caractere complet opuse. Ei m-au învățat foarte mult și despre bani. Educația mea financiară este extraordinară, în sensul că tata a fost întotdeauna un ardelean foarte cumpătat și care tot timpul a considerat că trebuie să avem bani deoparte, puși în mai multe locuri. Iar mama avea o singură obsesie: să cheltuim toți banii, ca nu cumva să ne prindă cutremurul cu bani în casă. Eu am făcut media: cheltui, dar pun și deoparte”, a povestit Andreea Esca.

Salariul Andreei Esca nu se duce pe shopping? Se pare că nu. Vedeta a spus că nu prea face cumpărături frivole. Poate doar când e plecată în vacanță mai merge la shopping, dar nici atunci nu exagerează, deoarece știe ce vrea și nu se aruncă la cumpărături doar de dragul de a-și lua lucruri noi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton